El Periódico - Català

El Girona busca tranquil·litat

Els blanc-i-vermells visiten avui el Leganés abans de rebre el Barça

- JORDI DANÉS

El Girona arriba a Butarque amb certes urgències i amb la sensació que després del primer parèntesi de la Lliga (4 punts de 6 possibles), li ha canviat la sort. Els de Pablo Machín han generat més del que han recollit en els partits contra l’Athletic i el Sevilla (zero punts). Hauria anat de meravella esgarrapar alguna cosa davant dos equips ja foguejats a Primera per afrontar el que resta de setmana, que és moltíssim (Leganés i Barça), amb una tranquil·litat que ara mateix brilla per la seva absència. La visita d’aquesta tarda a terres madrilenye­s (20.00 h) pot suposar un reforç de confiança per evitar el risc de rebre una quarta derrota davant els blaugranes. Fins i tot és vàlid l’empat per impedir un parcial de 0 de 12. «És un partit superimpor­tant per a tots dos», va dir Machín, al·ludint al Leganés.

CANSATS Si la majoria de partits es decideixen per petits detalls, Machín va lamentar que el Leganés arribi al xoc amb un avantatge significat­iu respecte al Girona: «¿Com estem? Cansats. Davant el Sevilla va ser una batalla molt exigent. I ara ens en toca una altra contra el Leganés, que per les casualitat­s del calendari ha tingut dos dies més de descans que nosaltres. I quan tot és tan igualat, aspectes com aquest poden ser determinan­ts», va argumentar Machín respecte al duel aquesta tarda a Butarque.

Els recuperado­rs i els fisioterap­eutes han fet hores extres amb els futboliste­s. I el tècnic, òbviament, es planteja fer rotacions en l’equip, encara que també va advertir que té lesionats (Timor i Planas) i algun de tocat. Al Girona no li ha anat gens malament a Butarque les dues vegades que ha visitat aquest estadi. Sempre ha puntuat (1-2 la temporada 20142015 amb un gol en el minut 90 i 2-2 en la 2015-2016 amb un gol marcat en el temps afegit), però sempre ha patit.

L’única novetat en la llista de 18 va ser l’entrada d’Alcalá (es va quedar a la grada contra el Sevilla) per Aleix Garcia, malgrat el gran to que va donar el centrecamp­ista cedit pel City en el seu debut.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain