El Periódico - Català

Amarna Miller es fa un embolic

Polèmica persegueix la pornògrafa després de patir un accident a Filipines

- VEGA S. SÁNCHEZ

Amarna Miller, l’actriu porno més famosa d’Espanya, va publicar ahir un vídeo al seu canal de Youtube sobre com va ser el seu accident de moto a l’illa filipina de Palawan: «Tinc molta sort d’estar viva», resumeix.

I, com de passada, l’actriu, directora i youtuber explica que la seva amiga i companya de professió Nenetl Avril ha creat una pàgina de crowdfundi­ng per ajudar-la amb les despeses d’hospitalit­zació a les Filipines –ha estat 10 dies ingressada– i per al seu trasllat a Espanya (on va arribar el 15 de setembre).

DE 100.000 € A 12.500 Precisamen­t per aquesta pàgina s’ha trobat enmig d’una gran polèmica. En primer lloc, perquè es considerav­a que la petició de 100.000 dòlars (gairebé 84.000 euros) que es feia inicialmen­t era excessiva, i posteriorm­ent, perquè es va fer una primera rebaixa a 60.000 dòlars (51.000 euros) i al final la quantitat ha quedat en 12.500 dòlars (gairebé 11.000 euros). Miller va explicar ahir a aquest diari que la petició la va fer directamen­t Nenetl Avril i que, quan ella ho va veure, li va demanar «que ho baixés». «Llavors –va afegir– ho va posar en 60.000 dòlars per cobrir altres despeses derivades de l’accident, com ara l’allotjamen­t i altres». L’actriu va prosseguir: «Però quan ho vaig tornar a veure li vaig dir que em sentia més còmoda si només posàvem les despeses mèdiques de l’hospitalit­zació i l’operació: els 12.500 dòlars en què està ara». Fins ahir n’havia recaptat gairebé la meitat (5.400 dòlars, gairebé 4.500 euros).

La intèrpret del cine per a adults va explicar així l’embolic: «Ella [Nenetl Avril] és als EUA i jo era a les Filipines. Amb la diferencia horària i altres coses, els mitjans de comunicaci­ó han publicat la notícia abans que jo hagi pogut arreglar-ho.

 ?? YOUTUBE ?? L’actriu Amarna Miller, en el vídeo.
YOUTUBE L’actriu Amarna Miller, en el vídeo.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain