El Periódico - Català

GRATIS AVUI A BCN

-

SARRIÀ-SANT GERVASI

Contes Tarda de contes a l’aire lliure i per a tota la família a càrrec d’Ada Cusidó, dins del taller Castor lector que organitza el centre cívic Sarrià. Al jardí del centre. Al carrer d’Eduardo Conde, 22. De 17.30 a les 18.30 hores.

CIUTAT VELLA

Documental Projecció del documental Sharkwater (a la imatge, un fotograma), del director Rob Stewart, i que presenta una profunda investigac­ió sobre la situació actual de les diferents espècies de tauró, que pateixen una massacre promoguda per interessos comercials. Sala d’actes Oriol Bohigas, a l’Ateneu Barcelonès. Carrer de la Canuda, 6. A les 19.00 hores.

EIXAMPLE

Traducció Conversa El traductor com a escriptor, amb les traductore­s Elena Zernova i Amaranta Sbardella. A la biblioteca Bernard Lesfargues, a l’Institut Ramon Llull. Avinguda Diagonal, 373. A les 19.00 hores.

NOU BARRIS

Gas Taller Desmuntant la factura del gas, en què s’expliquen els conceptes que computen en les factures de gas i d’electricit­at, a més a més de resoldre dubtes sobre aquest tema tan domèstic com clau. A la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova. Carrer de Garbí, 2. A les 18.00 hores.

Il·lustració El centre cívic Torre Llobeta organitza la 5a edició del cicle Il·lustrats, una sèrie d’activitats centrades en la il·lustració. Avui, el taller d’escriptura La signatura del demiürg, perquè a més a més de dibuixar, la il·lustració requereix una bona història. Centre cívic Torre Llobeta. Carrer de Santa Fe, 2. A les 18.00 hores.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain