El Periódico - Català

ANC i Òmnium es proposen omplir demà el carrer de la Marina de BCN

- EL PERIÓDICO

Les organitzac­ions sobiranist­es Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural van anunciar ahir els detalls de la manifestac­ió de demà a les cinc de la tarda per la «llibertat dels presos polítics». Batejada com la Diada Nacional de la Llibertat, els portaveus de les entitats van informar que l’objectiu de la manifestac­ió és omplir tot el carrer de la Marina de Barcelona.

El recorregut de la manifestac­ió serà de cinc carrers, la capçalera començarà a la unió del carrer de Pujades amb Marina i s’estendrà fins a la cruïlla de travessera de Gràcia. El final de la

Les entitats ja han contractat 574 autobusos a tot Catalunya

marxa està fixat a l’avinguda d’Icària, on hi haurà parlaments i concerts. Això sumaria un total de tres quilòmetre­s de longitud, des del seu naixement al barri de Gràcia.

Les entitats també van anunciar que la capçalera de la manifestac­ió, sota el lema Llibertat presos polítics. Som República, estarà presidida per familiars dels exconselle­rs empresonat­s en dues presons madrilenye­s i dels presidents d’Òmnium i l’ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, reclosos al centre penitencia­ri de Soto del Real (Madrid) des del 16 d’octubre passat.

Les organitzac­ions van confirmar que ja s’han contractat 574 autobusos des de diferents punts del territori català per assistir a la concentrac­ió.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain