El Periódico - Català

Les oenagés tornen a abocar-se al Giving Tuesday

-

La tercera edició del Giving Tuesday (Dimarts Solidari), una jornada dedicada a impulsar la solidarita­t i la col·laboració de la ciutadania que se celebrarà el 28 de novembre, preveu aconseguir 700.000 euros en donacions. Ho va explicar ahir el soci director de Valores & Marketing i impulsor de la iniciativa, Juan Mazo, en el marc de la presentaci­ó de l’alternativ­a, o complement, del Black Friday (24 de novembre). L’any passat la jornada altruista va ser un èxit a les xarxes socials i va ser trending topic vuit hores i mitja seguides. Es van aconseguir 558.617 euros, donats per 5.000 persones.

Per a aquesta iniciativa s’ha creat la plataforma www.giving tuesday.cat, on qualsevol pot fer

El donatiu es pot fer i seguir a través de givingtues­day.cat

el seu donatiu a projectes solidaris molt variats i no només econòmics, que van des d’apuntarse per donar plasma fins a participar en sopars solidaris, passant per les aportacion­s a diferents ONG que presenten projectes concrets.

La finalitat de la plataforma és fer que el donant sàpiga en tot moment el destí del seu donatiu i és per això que, avui dia, hi ha un total de 175 projectes diferents, que es preveu que augmentin fins als més de 360 que hi va haver en l’edició anterior.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain