El Periódico - Català

Croàcia goleja Grècia (4-1) i s’acosta al Mundial

- EL PERIÓDICO

Croàcia va encarrilar de manera brillant la seva classifica­ció per al Mundial de Rússia al golejar Grècia (4-1), una victòria que va sustentar en una gran primera part. El madridista Modric, de penal, Kalinic i Perisic van marcar els gols croats mentre que, també en el primer temps, Sokratis va marcar per Grècia. Però el quart gol local, obra de Kramaric a l’inici de la segona part, va acabar noquejant el conjunt grec, que haurà de buscar el miracle en la tornada a Atenes.

En l’altra eliminatòr­ia de repesca, Suïssa es va imposar a domicili a Irlanda del Nord (0-1), fet que obre la porta als helvètics per segellar a casa seva el pas al Mundial de l’estiu que ve. Rodríguez, de penal, va marcar l’únic gol del partit (0-1, m. 58).

DIFICULTAT PER A ITÀLIA El partit estrella d’avui és el que disputaran Suècia i Itàlia a Solna, una eliminatòr­ia que no serà gens fàcil per als transalpin­s, que visiten un estadi on els nòrdics no perden un partit des de fa dos anys. A més, els suecs arriben a la cita en un gran moment de forma mentre que els italians ho fan plens de dubtes en el joc. No obstant, sempre s’ha de comptar amb la gran competitiv­itat dels azzurri. «Ni tan sols considerem la idea de no anar al Mundial», va manifestar De Rossi.

Una altra eliminatòr­ia és la que dirimeixen Hondures i Austràlia, en un partit que s’endevina molt obert. La tornada es disputarà a Sydney el 15 de novembre.