El Periódico - Català

Novetats

- De Carlo Padial. Amb Berto Romero i Carolina Bang. De Claire Weiskopf i Nicolas van Hemelryck. Documental. D’Ángeles Huerta. Documental. De Christophe­r Landon. Amb Jessica Rothe. De Lucija Stojevic. Documental. D’Isabel Coixet. Amb Emily Mortimer, Bill Ni

Algo muy gordo. Amazona. Esquece Monelos. Feliz día de tu muerte. La Chana. La librería. La mejor receta. Musa. Oro. Spoor (El rastro). The Square. Yo-Kai Watch, la película.

Dolenta

ARegular Interessan­t

De David Lowery. Amb Rooney Mara i Casey Affleck. 12 anys. EUA. 2017. FANTÀSTICA. 93 min. Una parella jove queda bruscament separada quan el noi mor. No obstant, es converteix en un fantasma i es queda a casa seva, al costat de la seva estimada.

De Karsten Kiilerich. Apta. Dinamarca. 2015. ANIMACIÓ. 81 min. El petit Albert aconseguei­x fer enfadar tot el poble amb una de les seves entremalia­dures. El seu amic Egon haurà d’esmenar el seu error.

De Carlo Padial. Amb Berto Romero, Carlo Padial i Carolina Bang. 12 anys. Espanya. 2017. DOCUMENTAL. 87 min. Diari del rodatge d’una pel·lícula en què el còmic Berto Romero s’ha d’enfrontar a la incomodita­t de filmar amb efectes digitals.

De Claire Weiskopf i Nicolas van Hemelryck. 12 anys. Colòmbia. 2016. DOCUMENTAL. 86 min. Arran de la mort de la seva filla, una dona viatja per la selva colombiana per trobar-se a si mateixa.

De Michael Cuesta. Amb Dylan O’Brien i Michael Keaton. 16 anys. EUA. 2017. ACCIÓ. 112 min. Després de ser víctima d’un atemptat terrorista, un jove decideix passar a l’acció i és reclutat per formar part d’una unitat secreta de la CIA.

De Pierfrance­sco Diliberto. Amb Pierfrance­sco Diliberto. 7 anys. Itàlia. 2016. COMÈDIA. 102 min. Un jove d’origen sicilià descobreix que la seva promesa serà obligada a casar-se amb un mafiós i se’n va a la guerra per demanar-li la seva mà al pare.

De David F. Sandberg. Amb Stephanie Sigman. 16 anys. EUA. 2017. TERROR. 109 min. Unes òrfenes acollides a casa d’un fabricant de nines són víctimes d’estranys fenòmens paranormal­s.

EObra mestra

De Christophe­r Nolan. Amb Fionn Whitehead. 12 anys. EUA. 2017. BÈL·LICA. 106 min. A la segona guerra mundial, 400.000 soldats aliats són envoltats a la costa francesa pels alemanys. L’Exèrcit busca solucions per evacuar-los.

De John Madden. Amb Jessica Chastain. 12 anys. EUA. 2016. INTRIGA. 132 min. Una ambiciosa representa­nt d’un sense escrúpols deixa la seva empresa i i se’n va a la competènci­a per defensar una llei que regula les armes.

De Janusz Martyn i altres. Apta. Polònia. 2014. ANIMACIÓ. 62 min. Les aventures d’una musaranya que viu en un poble situat en un bosc.

De Stéphan Brizé. Amb Judith Chemla, Jean-Pierre Darrousin i Swann Arlaud. 12 anys. França. 2016. DRAMA. 114 min. Al segle XIX, una jove aristòcrat­a accedeix a casar-se amb un vescomte. Però resulta ser un home infidel que li provocarà una gran inestabili­tat.

De Tomas Alfredson. Amb Michael Fassbender. 16 anys. G. B. 2017. INTRIGA. 119 min. Un policia investiga la desaparici­ó d’una dona. La seva única pista és una bufanda que va aparèixer en un ninot de neu.

De Richard Claus i K. Killerich. Apta. Alemanya. 2017. ANIMACIÓ. 83 min. Un nen vampir és assetjat per un caçador.

De Sergio G. Sánchez. Amb George MacKay i Mia Goth. 16 anys. Espanya. 2017. TERROR. 110 min. El 1969, una mare i els seus quatre fills s’estableixe­n en una casa en ruïnes fugint d’un pare violent. Han de quedar-s’hi amagats fins que el gran faci els 21 anys, però comencen a ser víctimes d’estranys esdevenime­nts.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain