El Periódico - Català

Horòscop

-

Àries 21-3 / 20-4

Els altres t’impulsaran a fer canvis que et beneficiar­an i tindràs bones oportunita­ts en el sector dels negocis. A més, avui, la teva sexualitat estarà estimulada.

Taure 21-4 / 20-5

És un bon dia per fer vida social, animar la teva relació de parella i reconcilia­r-te amb qui estaves barallat. Trobaràs gent afí a tu i amb qui et sentiràs molt a gust.

Gèminis 21-5 / 21-6

Avui descobrirà­s un ambient d’harmonia i de col·laboració a la feina. Aprofita aquest dia per impulsar millores en el terreny profession­al i demanar l’ajuda que necessitis.

Càncer 22-6 / 22-7

Avui necessitar­às expressar-te a través d’alguna activitat creativa. Ara podràs disfrutar amb més intensitat dels teus fills i, en general, de totes les teves relacions afectives.

Leo 23-7 / 22-8

Serà important envoltar-te de bellesa i benestar a la teva llar. Per això tractaràs amb considerac­ió la teva família i és possible que compris algunes coses per decorar la casa.

Verge 23-8 / 21-9

Ho veuràs tot des d’un angle més positiu i sabràs expressar-te amb dolçor i sensibilit­at a la vegada que amb valor. Si has de parlar d’alguna cosa important, ara és el moment.

Balança 22-9 / 22-10

És un bon dia per reestructu­rar la teva economia i per buscar vies de promoció profession­al. La teva capacitat d’adaptació i de trobar un equilibri t’ajudarà a la feina.

Escorpí 23-10 / 21-11

Prestaràs més atenció al teu aspecte personal, estaràs més presumit i també més atractiu. Sobretot, desitges que hi hagi pau i no estàs disposat a entrar en discussion­s.

Sagitari 22-11 / 20-12

T’agradarà ajudar els que ho necessitin, ja sigui familiar o company de feina. Et mostraràs més compassiu i no tindràs en compte els petits defectes dels altres.

Capricorn 21-12 / 19-1

Pren-te el teu temps per cultivar l’amistat. Et resultarà molt agradable el tracte amb els teus amics i et servirà com a vàlvula d’escapament als moments de tensió d’avui.

Aquari 20-1 / 18-2

És un dia molt propici en l’aspecte profession­al. Atrauràs persones que t’ajudaran i les circumstàn­cies et seran favorables per aconseguir allò que t’hagis proposat.

Peixos 19-2 / 20-3

És necessari que surtis de la rutina i inverteixi­s temps a desconnect­ar i disfrutar d’una manera diferent del dia. Els viatges i els estudis presentara­n molt bon aspecte.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain