El Periódico - Català

El Girona manté la bona ratxa

- JORDI DANÉS

El conjunt català firma una gran segona meitat i Stuani salva un punt amb el seu setè gol de la temporada

El Girona no va poder ampliar l’excepciona­l ratxa i arribar al 12 de 12, però va sumar un punt de molt mèrit contra la Reial Societat que manté els de Machín en un estat de gràcia notable i en una situació còmoda en la classifica­ció després d’haver-se enfrontat ja, en només dotze jornades, als set equips que disputen aquest any competició europea (els quatre de Champions i els tres d’Europa League).

L’empat final va ser molt benvingut a Montilivi després d’una primera part en què els blanc-i-vermells van estar en mans del rival i molt lluny d’un nivell acceptable. A la represa, la millora local va ser indiscutib­le i el premi va arribar gràcies al seu jugador més inspirat, l’uruguaià Stuani, que va marcar el seu setè gol del curs.

La primera meitat va estar marcada pel gol visitant la primera vegada que la Reial Societat va trepitjar àrea. S’ho va fer tot Willian José, autor d’una jugada d’enorme qualitat en què va fer el que va voler en els últims metres.

El Girona no va saber com respondre al 0-1 i va estar molt desdibuixa­t sobre la gespa de Montilivi. La baixa de Pere Pons es va notar perquè el seu substitut, David Timor, no té en- Girona 0-1 1-1