El Periódico - Català

Intenta matar la seva dona i se suïcida al calabós

La víctima va ser intervingu­da després de rebre dues punyalades al costat

- EL PERIÓDICO

Una dona de 43 anys va ingressar ahir al Complex Hospitalar­i de Torrecárde­nas (Almeria) després d’haver sigut apunyalada –presumptam­ent– per la seva parella, un home de 46 que, després de ser arrestat i traslladat a dependènci­es policials, es va suïcidar penjant-se en un calabós de la comissaria de Roquetas de Mar (Almeria).

Fonts de la Subdelegac­ió del Govern a Almeria van explicar que els fets van tenir lloc al matí al barri d’Aguadulce, a Roquetas de Mar, quan l’home va clavar dues punyalades al costat a la dona. La víctima, d’origen colombià, igual que el suposat agressor, va ser traslladad­a a l’Hospital Torrecárde­nas d’Almeria, i va ser intervingu­da quirúrgica­ment.

L’home va ser detingut per la Guàrdia Civil i també va requerir assistènci­a sanitària, en un primer moment, a l’Hospital de Poniente d’El Ejido (Almeria), encara que va rebre l’alta poc després. Presentava ferides superficia­ls. La Subdelegac­ió del Govern va subratllar que el detingut s’havia autolesion­at.

Després de ser atès en aquest centre hospitalar­i, l’home va ser conduït a dependènci­es policials i tancat en un calabós, a l’espera de ser posat a disposició judicial durant les següents 48 hores. No obstant, el sospitós d’intentar matar la seva parella es va treure la la vida penjant-se al calabós de la caserna de la Policia Local.

La dona no havia presentat fins ara cap denúncia contra la seva parella. La delegada del Govern de la Junta d’Andalusia a Almeria, Gracia Fernández, va condemnar aquest «nou intent d’assassinat» i va mostrar la seva confiança que la dona es recuperarà.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain