El Periódico - Català

Un Espanyol inquiet rep l’invicte València

- JOSÉ MARÍA EXPÓSITO

Quique assumeix el repte de ser el primer a batre els valencians

fa uns dies dient que no va tornar a l’Espanyol «per jugar a estonetes», es va mostrar comprensiu i va criticar la premsa. «Prefereixo rebel·lia abans que comoditat. Per sort llegim les entreviste­s senceres, no només els titulars. És un context de rebel·lia magnífic. Els futboliste­s juguen pel que fan, no pel que diuen».

MORBO A LA PORTERIA Més espinosa sembla la situació de Pau, reticent a acceptar l’oferta de renovació del club. «Si no renova, no perdrem el temps en un porter que no vol estar aquí», havia declarat Jordi Lardín, el director esportiu, setmanes després que Diego López (el més ben pagat de la plantilla) es queixés de la seva suplència. Quique va ser comprensiu amb Lardín, però va deixar entreveure que avui Pau serà titular: «Vull que juguin els millors i ell està entre els millors. És una lectura de club més que una pròpia. No volem perdre jugadors, perquè aquesta va ser la dinàmica fa un temps».

PROTESTA DE L’AFICIÓ Es queixen alguns jugadors i es queixarà l’afició. Diversos col·lectius periquitos han organitzat una protesta en el minut 12, en què es cridarà No als horaris, respecte a l’afició. Quique va celebrar «tenir per fi un bon horari» i va dir que tractaran de donar al públic «un bon entretenim­ent».

El València, que busca la vuitena victòria consecutiv­a a la Lliga, arriba amb tota la plantilla disponible, inclòs Zaza (9 gols), que acumula quatre grogues. Gayà pateix molèsties a l’esquena i Rodrigo, Soler i Guedes han estat amb les seves seleccions, així que Marcelino podria repartir esforços. «No ens distreurà que el pròxim partit sigui el del Barça», va assegurar el tècnic asturià. Els madrileny van celebrar ahir la victòria número 100 a Primera al Coliseum Alfonso Pérez, amb una festa golejadora contra un Alabès sense ànima. El conjunt de Bordalás va decidir aviat amb dos gols en 10 minuts. «Em fa vergonya; no sé què ha passat», va dir De Biasi, el tècnic de l’Alabès. Getafe: Guaita, Damián, Cala, Djené, Antunes, Amath (Fajr, m. 65), Arambarri, Markel Bergara (Sergio Mora, m. 59), Portillo, Ángel (Álvaro Jiménez, m. 77), Jorge Molina. Alabès: Pacheco, Vigaray (Ibai, m. 75), Alexis, Diéguez (Burgui, m. 46), Ely, Pedraza, Pina (Wakaso, m. 46), Manu García, Medrán, Santos, Munir. Gols: 1-0, Bergara (m. 5). 2-0, Jorge Molina (p) (m. 8). 3-0, Ángel (m. 52). 4-0, Ángel (m. 63). 4-1, Santos (m. 81).

SEVILLA CELTA 2 1

El conjunt de Berizzo va guanyar però no va convèncer. La grada del Pizjuán va haver d’animar el seu equip a la segona part davant el domini del Celta, que anava a buscar l’empat després del definitiu gol de Nolito (m. 48). Maxi Gómez va avançar el quadro gallec (m. 12) i Muriel va igualar al final de la primera part (m. 36). Sevilla: Soria, Corchia (Kjaer, m. 74), Geis, Lenglet, Escudero, Pizarro, NZonzi, Sarabia, Franco Vázquez (Banega, m. 65), Nolito (Krohn-Dehli, m. 83), Muriel. Celta: Rubén, Hugo Mallo, Cabral (Brais, m. 78), Sergi Gómez, Jony, Lobotka (Radoja, m. 69), Pablo Hernández, Wass, Pione Sisto (Guidetti, m. 62), Maxi Gómez, Iago Aspas. Gols: 0-1, Maxi Gómez (m. 12). 11, Muriel (m. 36). 2-1, Nolito (m. 48).

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain