El Periódico - Català

Ramos, amb el septe nasal trencat

-

Sergio Ramos no va poder acabar el primer derbi madrileny al Wanda Metropolit­ano. El central del Madrid va ser substituït en el descans després de rebre una forta puntada de Lucas als 36 minuts de la primera meitat. Encara que el capità visitant va poder completar la primera meitat, ja no va saltar a la gespa a la segona, en què Nacho va ocupar la seva posició. Encara amb el partit en joc, el club blanc va confirmar que Ramos tenia el septe nasal trencat.

Ramos estava intentant una cosa que li acostuma a sortir bé, perforar la porteria de l’Atlètic, motiu pel qual l’afició matalasser­a el rep sempre amb xiulets. Al rematar de cap dins de l’àrea petita, Lucas Hernández va aixecar la cama esquerra més d’un metro per intentar rebutjar la pilota i la seva bota va impactar contra la cara del defensa, que va caure fulminat a terra. Oblak, el primer a acostar-s’hi, va cridar de seguida les assistènci­es. Quan les càmeres van centrar la imatge es va poder veure la sang sortint a raig i el nas molt inflat. Fernández Borbalán no va assenyalar res. «Possible penal», el va qualificar amb cautela Emilio Butragueño.

El metge del Madrid li va taponar els forats del nas amb cotons i Ramos, després de canviarse la samarreta ensangonad­a, va tornar al camp, encara que seria únicament per acabar la primera meitat.

«Té una ferida i el septe trencat, ara veurem fins quan», va dir Zidane. En els pròxims 15 dies el Madrid visita l’Apoel de Nicòsia a la Champions, rep el Màlaga, s’enfronta al Fuenlabrad­a a la Copa i visita San Mamés.

No ha sigut aquesta una quinzena fàcil per a l’Espanyol. La derrota al camp del cuer, l’Alabès, va deixar un mal gust de boca a l’afició periquita en el pitjor moment, just abans de la parada de seleccions, sense un partit a curt termini que pogués servir d’esbandida. La polèmica per la no renovació de Pau López i les queixes de Sergio García tampoc han ajudat gaire a calmar un ambient ja tens després que la Lliga tornés a desterrar el club blanc-iblau a jugar dos dilluns més d’aquí a finals d’any. I en aquest context arriba a Cornellà el València, invicte i amb els millors números de la seva història.

Quique Sánchez Flores va definir ahir com un «repte importantí­ssim» la possibilit­at de ser «el primer a fer caure el València». Per a això haurà d’afinar la punteria, ja que els seus 9 gols a favor només milloren les dades dels quatre últims classifica­ts. El València no ha aconseguit mantenir la porteria a zero lluny de Mestalla en tot el curs, i segur que aspira a trencar la ratxa al RCDE Stadium.

ÓSCAR DUARTE, 9 MESOS DESPRÉS Quique no podrà comptar amb Hermoso, expulsat a Vitòria, i per això Naldo apunta a titular. Un altre central, Óscar Duarte, forma part de la convocatòr­ia nou mesos després de trencar-se el lligament encreuat anterior del genoll esquerre, però començarà a la banqueta. Marc Navarro i Granero també tornen a la llista.

«El València és un equip dur que sempre ha tingut el costum d’estar entre els millors. Ara és on li correspon. Espero un partit dur i no deixarem espai. Tots dos voldrem jugar ràpid, som dos conjunts molt similars», va vaticinar el tècnic periquito, que no es talla al mostrar l’afecte que sent pel seu antic club ni l’admiració per Marcelino: «En cada equip en què ha estat hi ha hagut exigència, bonança i resultats».

El míster blanc-i-blau va intentar restar transcendè­ncia a les polèmiques al voltant de Pau i Sergio García. Amb el davanter, que es va reivindica­r

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain