El Periódico - Català

Horòscop

-

Àries 21-3 / 20-4

En l’aspecte profession­al, vols disfrutar de més llibertat i et costarà seguir les directrius d’altres persones. Tingues en compte que no tothom acceptarà la teva rebel·lia.

Taure 21-4 / 20-5

Les tensions internes acabaran sortint avui a la superfície si no t’asserenes una mica i et recolzes en altres persones per veure les coses des d’una perspectiv­a més positiva.

Gèminis 21-5 / 21-6

És possible que tinguis problemes amb una amistat i que les relacions grupals et costin més de portar. Avui et sentiràs bé només amb qui hi hagi afinitat i entesa.

Càncer 22-6 / 22-7

Els nervis i el teu mal geni els poden pagar la parella o els companys de feina. T’anirà bé tenir les coses ben organitzad­es, tant en l’aspecte pràctic com en la teva ment.

Leo 23-7 / 22-8

A la feina hi ha tendència al caos i és important que prenguis el control. No segueixis al cent per cent la rutina i afegeix la teva creativita­t i el teu sentit comú al que avui realitzis.

Verge 23-8 / 21-9

No tindràs prou paciència perquè els teus assumptes amorosos vagin endavant sense entrebancs. I és que avui t’interessar­à més anar per lliure. Estaràs molt actiu a casa.

Balança 22-9 / 22-10

L’ambient a casa teva estarà tens i et serà difícil mantenir l’harmonia, però no depenguis d’això per sentir-te bé. Serà un dia enriquidor si li dones una oportunita­t.

Escorpí 23-10 / 21-11

El teu sistema nerviós necessita un dia de descans, si és possible, allunyat de l’excés d’informació. Relaxar-te a casa sense tenir gaire a fer serà una boníssima teràpia.

Sagitari 22-11 / 20-12

En l’aspecte econòmic, controla’t una mica o gastaràs més del compte. Rebràs comunicaci­ó que t’ajudarà a veure les coses amb més claredat i podràs prendre decisions.

Capricorn 21-12 / 19-1

Tindràs la sensació que ningú et fa cas. Pensa si pot ser perquè el que proposes no els sembla tan bona idea. Si ho acceptes, veuràs com les teves relacions fluiran.

Aquari 20-1 / 18-2

Vols sentir-te més satisfet i per a això és important que canviïs la manera com interprete­s algunes situacions. Aprofita la tarda per quedar amb alguns amics.

Peixos 19-2 / 20-3

Sembla que els altres no et donaran el que ara necessites, però això no significa que no els importis. A la feina, podràs finalitzar una tasca que t’ha fet anar de bòlit.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain