El Periódico - Català

Griezmann manté viva la remota esperança

- CARLOS F. MARCOTE

L’equip blanc-i-vermell s’imposa a la Roma i queda a l’espera d’una carambola miraculosa

L’Atlètic va guanyar per fi amb un gol extraordin­ari de Griezmann i un altre de Gameiro, però sembla abocat a quedar fora de la Champions i caure a l’Europa League, magre consol per a un equip acostumat en les últimes temporades a posarhi el coll en les altures de la primera competició continenta­l. Després del 0-4 del Chelsea al Qarabag, pensar que l’equip de l’Azerbaidja­n pot importunar la Roma a l’Olímpic en l’última jornada de la fase de grups i obrir així l’horitzó als blanc-i-vermells amb una última possibilit­at de guanyar a Londres sona a una autèntica quimera.

L’equip madrileny de moment s’ha de conformar amb haver retrobat la màgia de Griezmann després d’haver corregut greus riscos d’obtenir un altre resultat decebedor.

Amb l’ànim encongit per la golejada del Chelsea, l’equip blanc-ivermell va intentar sobreposar-se, però només amb les bones intencions no n’hi ha prou en situacions com la que travessa l’Atlètic, que va començar el partit certament desequilib­rat en defensa per la presència de Thomas com a lateral dret i no va esgarrapar la defensa romana en tot el primer temps més que en un gol anul·lat a Augusto per mà prèvia. Tot va canviar en el segon després de l’entrada de Correa. Va assistir Griezmann, que va marcar amb una xilena extraordin­ària (m. 69), i el davanter francès va habilitar després el seu compatriot­a Gameiro perquè sentenciés (m. 85).

 ?? AP/ FRANCISCO SECO ?? Griezmann remata de volea, en el primer gol atlètic.
AP/ FRANCISCO SECO Griezmann remata de volea, en el primer gol atlètic.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain