El Periódico - Català

Shakira Piqué

- EL PERIÓDICO

revista publica que va ser el 6 de novembre en presència dels seus fills

Segons publica la revista Cuore, una bronca en un restaurant de Barcelona entre Gerard Piqué i Shakira en presència dels seus fills confirmari­a que la cantant i el futbolista no estan passant el seu millor moment com a parella, en contra del que afirmen els seus familiars.

La publicació es fa ressò del que hauria sigut una forta discussió entre tots dos. Uns fets que s’haurien produït el 6 de novembre passat en una coneguda creperia de Barcelona. Segons explica la revista, tots dos van arribar per separat a l’establimen­t. Primer ho va fer Shakira, amb roba esportiva i sense maquillatg­e. Al cap d’una estona va aparèixer el defensa del Barça acompanyat dels seus fills, Milan i Sasha, de 4 i 2 anys respectiva­ment. Ella va sortir a rebre’ls i la trobada no va ser del tot cordial, cosa que va provocar que el jugador «l’agafés pel canell i amb cara seriosa i la fes entrar a l’interior del local».

EL PLOR DE LA CANTANT La tensió es va traslladar fins a la taula que va ocupar la família, on Piqué, de 30 anys, es va menjar un generós plat de pasta mentre la colombiana, de 40 anys, va optar per no menjar res. Segons testimonis presencial­s, la cantant es va posar a plorar i li va manifestar al futbolista la seva frustració i el seu malestar per les seves contínues tardances i per les males cares.

La intèrpret de Me enamoré acaba de patir un fort revés profession­al. Com ella mateixa va explicar el 15 de novembre passat en un comunicat, una hemorràgia a la corda vocal dreta l’ha obligat a suspendre el que havia de ser el seu esperat retorn als escenaris després del temps que s’ha agafat pel naixement dels seus dos fills. El Dorado world tour tenia un bon nombre de dates contractad­es, incloent-hi dos dies a l’Estadi Olímpic de Barcelona, que han quedat de moment en l’aire. Un equip d’unes 60 persones feia cinc mesos que preparaven els seus anhelats directes, per als quals s’havien venut milers d’entrades anticipade­s.

Tot això contribuei­x a fer que augmenti la tensió al voltant de la colombiana. No han servit de res les declaracio­ns dels seus pares als mitjans de comunicaci­ó que fan guàrta, dia a les portes del seu domicili a Barcelona. «Està millor, molt millor», han dit sense voler entrar en detalls.

«UN MOMENT MOLT DUR» El cercle que envolta Shakira ha fet pinya per protegir l’artista en el que és, com ella mateixa va qualificar en el comunicat, «un dels moments més durs» de la seva carrera. «Desafortun­adament, l’hemorràgia sembla no haver-se reabsorbit encara i el meu malson continua. I actualment em trobo en una batalla molt dura per la meva recuperaci­ó». En aquesta no- Shakira afegia que mai havia passat per una cosa igual.

Els fotògrafs que fan guàrdia davant de casa seva han captat l’artista sortint en cotxe per anar a la clínica Teknon, la mateixa on van néixer els seus fills, Milan i Sasha, i on s’ocupen ara de la seva recuperaci­ó, ja que inicialmen­t la cantant va viatjar a París acompanyad­a del seu germà i representa­nt, Tonino, per visitar un especialis­ta. Els reporters també han captat imatges d’una infermera uniformada que va periòdicam­ent al domicili de la parella.

 ?? JORDI COTRINA ?? Piqué, Shakira i Milan, a la gala de la Federació Catalana de Futbol del 2016, que va premiar el blaugrana.
JORDI COTRINA Piqué, Shakira i Milan, a la gala de la Federació Catalana de Futbol del 2016, que va premiar el blaugrana.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain