El Periódico - Català

Crítiques a Colau per la Fira de BCN

-

En la seva condició de president de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet va carregar contra la decisió de l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, d’ajornar fins després de les eleccions del 21 de desembre la convocatòr­ia del ple de la institució firal per iniciar la renovació dels càrrecs vençuts, entre ells la presidènci­a.

«Estic prorrogat ara mateix i hi estaré el temps que faci falta, però l’alcaldessa no ha fet bé no convocant el consell amb normalitat. No tenim més remei que esperar perquè ella és qui mana, però no fa bé», va assegurar durant la seva participac­ió en el fòrum Primera Plan@, organitzat per EL PERIÓDICO i Banc Sabadell.

Bonet considera que la situació política a Catalunya no hauria d’influir en l’activitat de Fira Barcelona, una institució que creu que «s’hauria de mimar» per la seva «potència descomunal».

«El que han de fer és posar-se d’acord», va afirmar qui també és president de la Cambra de Comerç d’Espanya i del grup Freixenet en referència a les administra­cions que han de consensuar el nom del seu substitut, la Cambra de Comerç de Barcelona, l’ajuntament i la Generalita­t.

En aquesta línia, el president de Fira de Barcelona va recordar que en el passat hi havia divergènci­es entre les administra­cions polítiques per les persones que havien de liderar la institució, però es va arribar a un acord «que la va portar a recuperar el lideratge i a comptar amb un equip profession­al excel·lent». «S’ha de continuar en aquesta línia. Anem endavant. No ho espatllem», va demanar l’empresari.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain