El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

No confiïs cegament en els altres perquè les seves decisions no seran prou consistent­s. Sigues honest amb tu mateix per tenir completame­nt clar el que vols.

Taure 21-4 / 20-5

Si et mostres tan servicial, al final acabaran demanant-te massa. Sigues molt clar amb els teus límits i ho entendran. No donis res per fet amb la teva parella i els teus socis.

Gèminis 21-5 / 21-6

Pren-te les bones notícies amb cautela i no et facis falses il·lusions. A la feina, encara que creguis que ho veus tot molt clar, hauràs de ser una mica més pràctic i realista.

Càncer 22-6 / 22-7

Estàs molt sensible i les teves reaccions seran exagerades, així que tingue-ho en compte quan jutgis qualsevol situació, ja que ho faràs a partir d’elles i no de la teva raó.

Leo 23-7 / 22-8

Et preocuparà el benestar dels teus i, encara que el teu instint és el de protegir, serà millor que deixis que els altres s’equivoquin. N’aprendran i et trauràs la responsabi­litat.

Verge 23-8 / 21-9

Avui és fàcil que t’acabis dispersant si vols fer tantes coses en una sola jornada. Enfoca’t en el que sigui més important i evita la temptació de voler arribar a tot.

Balança 22-9 / 22-10

Les teves opinions fluctuaran durant el dia i pots confondre els altres. És millor que els diguis obertament que no estàs segur de res. En l’amor, ho viuràs tot intensamen­t.

Escorpí 23-10 / 21-11

Et pots precipitar a treure conclusion­s dels successos i a jutjar els altres. Serà un bon dia per millorar la teva llar i fer-la més còmoda. En l’amor, no et precipitis.

Sagitari 22-11 / 20-12

A la feina, no t’acomodis tant a les circumstàn­cies i al que digui la majoria i sigues més conscient del que vols. Avui, dona-li a la teva ment moments de descans.

Capricorn 21-12 / 19-1

Vigila l’economia perquè tot i que hi ha despeses inevitable­s també hi ha una mica de descontrol. Et mostraràs molt protector amb les teves amistats i aquestes t’ho agrairan.

Aquari 20-1 / 18-2

Presta ajuda a qui creguis que en necessiti però sense que això suposi sacrificar el que et convé. Dosifica les teves energies, ja que no tens tanta vitalitat com creus.

Peixos 19-2 / 20-3

En lloc d’entristir-te pel passat, intenta aprendre’n. Serà un bon dia per a la reflexió i per plantejar-se canvis que, encara que no siguin immediats, s’aniran fent.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain