El Periódico - Català

Abu Dhabi posa fi al calvari d’Alonso amb Honda

- MIGUEL MARTÍNEZ

El Gran Premi d’Abu Dhabi posa fi aquest cap de setmana al Mundial de F-1 que ha tornat a consagrar Lewis Hamilton i Mercedes. La carrera seminoctur­na del Pròxim Orient posa fi també al calvari de Fernando Alonso amb el motor Honda, tres anys de patiment i decepció.

«Crec que és un bon moment per canviar, jo personalme­nt tenia moltes expectativ­es pel projecte de McLaren-Honda, per això me’n vaig anar de Ferrari, era molt atractiu. No hem aconseguit els resultats que volíem, és el moment per canviar, soc molt optimista veient el que fa Red Bulll amb el motor Renault,

«Amb Renault em sento com a casa, serà genial», diu l’asturià

respecte a les lluites per victòries, per podis, és a dir, una imatge diferent del que tenim a McLaren», explica el bicampió de món que acaba d’arribar al pàdoc del Yas Marina. «Amb Renault em sento com a casa, serà genial, són molt bona companyia, tenen molt bon motor», afegeix.

El 2018 no només proporcion­arà a Alonso una temporada molt més esperançad­ora en Fórmula 1, sinó que li oferirà la possibilit­at de córrer en altres discipline­s com la resistènci­a, primer amb les 24 Hores de Daytona el pròxim mes de gener amb un Ligier i, sobretot, el seu gran objectiu, les 24 Hores de Le Mans al volant d’un Toyota LMP1.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain