El Periódico - Català

Novetats

- De Kenneth Branagh. Amb Kenneth Branagh. De Rasmus A. Silvertsen. Animació. De Michael R. Roskam. Amb Matthias Schoenaert­s i A. Exarchopou­los. D’Alberto Rojo. Documental. D’Ana Murugarren. Amb Karra Elejalde. De Paul King. Amb Hugh Bonneville, Sally Hawki

Asesinato en el Orient Express. El bosc de Haquivaqui. El fiel. El latido de Urdaibai. En realidad, nunca estuviste aquí. Indestruct­ible, el alma de la salsa. La higuera de los bastardos. Paddington 2. Saw VIII. 6 días. Tierra de Dios. Tierra firme.

Dolenta

ABCDRegula­r Interessan­t

De David Lowery. Amb Rooney Mara i Casey Affleck. 12 anys. EUA. 2017. FANTÀSTICA. 93 min. Un noi mor però el seu fantasma segueix acompanyan­t la seva parella a casa seva.

De Karsten Kiilerich. Apta. Dinamarca. 2015. ANIMACIÓ. 81 min. El petit Albert fa enfadar tot el poble amb una de les seves entremalia­dures.

De Carlo Padial. Amb Berto Romero, Carlo Padial i Carolina Bang. 12 anys. Espanya. 2017. DOCUMENTAL. 87 min. Diari del rodatge d’una pel·lícula de Berto Romero.

De Christian de Vita. Apta. França. 2014. ANIMACIÓ. 90 min. Amarillito és un ocell que no ha sortit mai del seu entorn.

De Claire Weiskopf i Nicolas van Hemelryck. 12 anys. Colòmbia. 2016. DOCUMENTAL. 86 min. Després de la mort de la seva filla, una dona viatja per la selva colombiana per trobar-se a si mateixa.

De Michael Cuesta. Amb Dylan O’Brien. 16 anys. EUA. 2017. ACCIÓ. 112 min. Després de ser víctima d’un atemptat terrorista, un noi és reclutat per formar part d’una unitat secreta de la CIA i participar en perilloses missions.

De David F. Sandberg. Amb Stephanie Sigman. 16 anys. EUA. 2017. TERROR. 109 min. Unes òrfenes són víctimes de fenòmens paranormal­s a casa d’un fabricant de nines.

De Kenneth Branagh. Amb Kenneth Branagh i Michelle Pfeiffer. 12 anys. EUA. 2017. INTRIGA. 114 min. Als anys 30, l’inspector belga Hercule Poirot viatja a bord del tren Orient Express. Durant el trajecte, un dels passatgers és assassinat i hi ha molts sospitosos que podrien tenir motius per matar-lo.

D’Eric Sumner i Éric Warin. Apta. Canadà-França. 2016. ANIMACIÓ. 89 min. A finals del XIX, una nena òrfena viatja a París per intentar complir el seu somni de convertir-se en ballarina.

De Sam Garbarski. Amb Antje Traue. 12 anys. Alemanya. 2017. COMÈDIA. 101 min. El 1946, un jueu intenta guanyar-se la vida a Alemanya per emigrar a Amèrica. Mentrestan­t, és interrogat per collaborac­ionisme amb els nazis.

De Denis Villeneuve. Amb Ryan Gosling, Ana de Armas i Harrison Ford. 12 anys. EUA. 2017. FANTÀSTICA. 165 min. Un jove policia descobreix un secret que pot alterar la relació entre humans i replicants. Les seves indagacion­s el porten a intentar localitzar Rick Deckard, que està desaparegu­t.

De Marc Francis i Max Pugh. Apta. G. B. 2017. DOCUMENTAL. 91 min. Uns monjos budistes es dediquen a perfeccion­ar el control de la consciènci­a.

De Marc Webb. Amb Callum Turner, Kate Beckinsale i Pierce Brosnan. 16 anys. EUA. 2017. DRAMA. 89 min. Un noi s’enamora de la jove amant del seu pare.

De Philippe de Chauveron. Amb Christian Clavier i Ary Abittan. 7 anys. França. 2017. COMÈDIA. 92 min. Un escriptor humanista presenta el seu nou treball en el qual convida la gent a acollir a casa els necessitat­s. Un periodista el desafia que ho faci ell.

De Julio Soto Gurpide. Apta. Espanya. 2017. ANIMACIÓ. 93 min. En un món futur, unes criatures del fons del mar són els únics superviven­ts del planeta. Bona

EFObra mestra

De Christophe­r Nolan. Amb Fionn Whitehead. 12 anys. EUA. 2017. BÈL·LICA. 106 min. En la segona guerra mundial, 400.000 soldats aliats són envoltats a la costa francesa pels alemanys. L’Exèrcit busca solucions per evacuar-los.

De Manuel Martín Cuenca. Amb Javier Gutiérrez i Antonio de la Torre. 12 anys. Espanya. 2017. DRAMA. 114 min. Un treballado­r pretén convertirs­e en escriptor. El seu professor li recomana que aprengui a viure, a fixar-se en allò que l’envolta i a trobar la seva pròpia veu, així que decideix escriure una novel·la sobre els seus veïns.

De Rasmus A. Sivertsen. Apta. Holanda-Noruega. 2016. ANIMACIÓ. 72 min. En un bosc, els animals més petits temen ser devorats pels més grans. Un ratolinet proposa redactar noves lleis perquè tots puguin conviure en pau.

De John Madden. Amb Jessica Chastain. 12 anys. EUA. 2016. INTRIGA. 132 min. Una ambiciosa representa­nt d’un deixa la seva empresa i se’n va a la competènci­a.

De Mariano Cohn i Gastón Duprat. Amb Oscar Martínez i Dady Brieva. 12 anys. Argentina. 2016. COMÈDIA. 118 min. Un escriptor argentí guanyador del Nobel de Literatura torna uns dies al seu poble natal per rebre un homenatge.

De Michael R. Roskam. Amb Matthias Schoenaert­s i Adèle Exarchopou­los. 16 anys. França-Bèlgica. 2017. INTRIGA. 130 min. Una jove aficionada a córrer en carreres de cotxes s’enamora d’un noi aparentmen­t normal però que, en realitat, és un criminal.

D’Alberto Rojo. Apta. Espanya. 2017. DOCUMENTAL. 90 min. Retrat de la biosfera d’Urdaibai, la seva diversitat i la vida quotidiana dels seus habitants.

De Richard Claus i K. Killerich. Apta. Alemanya. 2017. ANIMACIÓ. 83 min. Un nen vampir és assetjat per un caçador.

De Sergio G. Sánchez. Amb George MacKay i Mia Goth. 16 anys. Espanya. 2017. TERROR. 110 min. Una mare i els seus quatre fills s’estableixe­n en una casa en ruïnes fugint d’un pare violent. Allà seran víctimes d’estranys successos.

D’Ildikó Enyedi. Amb Morcsányi Géza i Alexandra Borbély. 16 anys. Hongria. 2017. DRAMA. 111 min. Un director d’un escorxador té un secret en comú amb la nova inspectora de qualitat.

D’Emir Kusturica. Amb M. Bellucci. 12 anys. Sèrbia. 2016. DRAMA. 125 min. Una noia vol casar una italiana amb el seu germà però s’enamora d’un lleter.

De Lynne Ramsey. Amb Joaquin Phoenix i Ekaterina Samsónov. 16 anys. G.B.-EUA. 2017. INTRIGA. 90 min. Un home violent amb una infància tortuosa i que va combatre a la guerra és contractat per un senador perquè recuperi la seva filla que ha caigut en les urpes d’una perillosa xarxa criminal.

De Niels Arden Oplev. Amb Ellen Page i Diego Luna. 12 anys. EUA. 2017. FANTÀSTICA. 110 min. Uns estudiants es provoquen breus parades cardíaques per descobrir els secrets de la mort.

De Carla Simón. Amb Laia Artigas. Apta. Espanya. 2017. DRAMA. 97 min. El 1993, una nena de 6 anys a qui se li ha mort la mare va a viure amb uns oncles i la seva germana.

De Christophe­r Landon. Amb Jessica Rothe. 12 anys. EUA. 2017. TERROR. 96 min. Una estudiant és assassinad­a el dia del seu aniversari, però torna a viure aquell mateix dia

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain