El Periódico - Català

Maduro vol anar a ‘Zapeando’

Líder chavista anuncia que «aviat» participar­à en el magazín, del qual és fan

- EL PERIÓDICO

El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, va anunciar ahir que «aviat» viatjarà a Madrid per participar en el programa Zapeando, distès magazín diari que ofereix La Sexta. Ho va fer en una intervenci­ó televisiva, que va aprofitar per felicitar els presentado­rs d’aquest espai, del qual és fan des de fa temps.

Aquest magazín d’Atresmedia compleix avui mil programes en antena, i el líder chavista no va deixar passar l’ocasió d’alabar-lo. «És un programa d’humor, d’ironia, és extraordin­ari, voldria que a Veneçuela hi hagués un programa així, extraordin­ari. Jo gairebé sempre el veig [...] i ric molt», va afirmar Maduro.

El mandatari va saludar pels seus noms i va felicitar cadascun dels presentado­rs de Zapeando, sobretot el periodista Quique Peinado. «Des d’aquí li envio una salutació. Ja saps, Quique, digue-li a Rajoy allò que saps. Quique és el meu contacte secret amb Rajoy», va fer broma Maduro.

«Seguirem en contacte i seguiré disfrutant de vostès, i jo crec que molt aviat seré a Madrid. Anuncio un viatge a Madrid per participar en un programa especial de Zapeando», va afegir el dirigent bolivarià, sense especifica­r detalls sobre aquest possible viatge a Espanya.

A més de conèixer a la perfecció la televisió espanyola en general, Maduro és un assidu seguidor de La Sexta. En diverses ocasions ha mostrat admiració per Jordi Évole i el seu Salvados, al qual va concedir una entrevista que es va emetre en dues entregues el 12 i el 19 de novembre.

 ?? CONCHA GONZA ?? Anna Simon, Frank Blanco, Cristina Pedroche i Miki Nadal, presentado­rs de ‘Zapeando’, celebren el seu programa número 1.000 en antena.
CONCHA GONZA Anna Simon, Frank Blanco, Cristina Pedroche i Miki Nadal, presentado­rs de ‘Zapeando’, celebren el seu programa número 1.000 en antena.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain