El Periódico - Català

Gwyneth Paltrow es casa

- FIRMA NOM

Es compromet amb Brad Falchuk, després de tres anys de relació

L’actriu Gwyneth Paltrow, de 45 anys, i el productor televisiu Brad Falchuk, de 46, han decidit fer un pas més en la seva relació i comprometr­e’s després de tres anys de relació. Segons la revista nord-americana US Weekly, la parella ja pensa en un casament, del qual per cert s’està parlant des de fa més d’un any. Fins i tot es rumoreja que el farà públic a Gloop, el seu blog de consells sobre vida saludable, sexualitat i gastronomi­a i també la seva plataforma empresaria­l. Precisamen­t fa tres anys, l’actriu va anunciar a la seva web que se separava de Chris Martin, el líder de Coldplay, després d’11 anys de matrimoni i dos fills en comú.

Anteriorme­nt l’actriu, una enamorada d’Espanya i vinculada a Talavera de la Reina, on va aprendre a parlar espanyol, va estar sortint també amb Ben Affleck i Brad Pitt, amb qui va coincidir en el rodatge de Seven. Paltrow i Falchuk es van conèixer el 2014 durant el rodatge de la sèrie Glee, de la qual Falchuk és creador, director i productor executiu. Paltrow, guanyadora d’un Óscar per la seva interpreta­ció a Shakespear­e in love el 1998, interpreta­va a la telesèrie una professora substituta d’espanyol. La seva relació es va mantenir en secret fins fa un parell d’anys, quan van assistir junts a l’estrena de la sèrie Scream Queens a Los Angeles, una altra producció de Falchuk, juntament amb American Horror Story.

SANES/ RELACIONS Falchuk procedeix d’una coneguda família jueva dels Estats Units. El productor és molt actiu en les xarxes socials, especialme­nt en el seu Instagram, on constantme­nt mostra les seves aficions. Falchuk es va divorciar fa cinc anys de la productora Suzanne Bukinik amb qui va estar casat 19 anys i són pares de dos fills.

Paltrow reconeixia fa una setmanes que ha arruïnat moltes relacions. «Soc bastant bona amiga i una bona germana, filla i mare, però soc el meu jo més vulnerable i fotut en la part romàntica. Així que Brad Pitt, si estàs escoltant ja saps, vaig arruïnar allò nostre», va dir entre rialles. L’estrella de Hollywood va deixar clar l’important que és per a ella mantenir relacions sanes. «Si no ets capaç de tenir una bona relació amb la parella, els fills, o els amics, és molt difícil que realment aconseguei­xis l’èxit», va acabar dient.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain