El Periódico - Català

Unes lladres de cine

►Les actrius d’‘Ocean’s 8’ converteix­en Londres en una passarel·la

- LUIS MIGUEL MARCO

Els lladres ara són les lladres. Almenys les de la nova entrega de la saga cinematogr­àfica Ocean’s. Leicester Square, al centre de Londres, va viure dimecres una première en tota regla. Les actrius d’Ocean’s 8 van deixar el llistó molt alt, no només per l’espectacul­ar indumentàr­ia, també per la seguretat que dona que en l’estrena, el cap de setmana passat als EUA, es convertís en la pel·lícula més taquillera, amb uns notables 41,5 milions de dòlars; de manera que va superar l’arrencada de les anteriors entregues de la franquícia, protagonit­zades totes i majoritàri­ament per homes. Aquest cop dirigeix Gary Ross i produeixen Steven Soderbergh i George Clooney. L’estrena a Espanya serà el 6 de juliol i les crítiques asseguren que és prou intel·ligent per passar una bona estona al cine.

FIRMES RECONEGUDE­S Sense fer espòiler, el personatge de Sandra Bullock, Debbie Ocean, és una exconvicta que no perd ni un segon quan surt de la presó, en llibertat condiciona­l, per començar a delinquir i a tramar un atracament durant la famosa gala anual del Metropolit­an de Nova York. L’objectiu és un collar de diamants valorat en 150 milions de dòlars. L’ajudarà un clan format per Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Rihanna, Anne Hathaway, Sarah Paulson i Mindy Kaling. L’estrena londinenca va ser de revista (de moda). Cate Blanchett va lluir un look de Louis Vuitton: un cos de plomes gris amb cinturó negre combinat amb pantalons de tub negres i talons del mateix color. Sandra Bullock es va vestir dels 80, amb una sofisticad­a granota multicolor firmada per Zuhair Murad, d’escot pronunciat i cinturó del mateix teixit. Un estilisme que va combinar amb sandàlies negres i arracades de Lorraine Schwartz. Rihanna va optar per un

El film, produït per George Clooney i Steven Soderbergh, arribarà a les sales de cinema el 6 de juliol

vestit daurat de teixit arrugat, com si fos de paper, d’escot drapat i de llargada asimètrica firmat per Poiret. La britànica Helena Bonham Carter va dur un vestit de silueta sirena realitzat en lluentons platejats i d’espatlles a l’aire de la seva compatriot­a Vivienne Westwood. Sarah Paulson va triar una cridanera creació amb detalls d’onades en color rosa de Valentino. I Mindy Kaling va lluir un vestit negre d’Alberta Ferretti.

 ??  ?? Cate Blanchett, Sandra Bullock, Rihanna, Helena Bonham Carter i Sarah Paulson.Cate
Cate Blanchett, Sandra Bullock, Rihanna, Helena Bonham Carter i Sarah Paulson.Cate
 ??  ?? Les actrius protagonis­tes d’‘Ocean’s 8’, en una seqüència del film.
Les actrius protagonis­tes d’‘Ocean’s 8’, en una seqüència del film.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain