El Periódico - Català

raons per les quals m’agrada venir al Sónar

-

GABRIEL FERNÁNDEZ (47 anys) AMBER WEAUER (22 anys)

ALMERIA. ADVOCAT

«He estat en gairebé tots els festivals d’Espanya. Vaig començar el 1995 i em faltava el Sónar: el referent de la música electrònic­a. Fa 25 anys que diem amb els amics que hem de venir i aquest és el nostre any. Venim a divertir-nos al màxim»

LONDRES. COMUNICACI­Ó

«Aquest és el meu primer any al Sónar. Hem vingut tres amigues que ens coneixem des de petites. L’any passat vam estar en un festival a Croàcia. Passarem 10 dies a Barcelona i en dedicarem tres al Sónar. No ens perdrem ni un concert»

GIANLUCA MORRY (34 anys)

ITÀLIA. ORGANITZAD­OR D’ACTES

«Només es viu una vegada i jo, al Sónar, he vingut a divertir-me. És el segon any que vinc, especialme­nt per a Elrow-Off Sonar. També soc una mica friqui de les noves tecnologie­s i els gadgets... així que no hi ha dubte que és el meu lloc»

GIULIA SILVESTRI (24 anys)

ITÀLIA. ESTUDIANT DE SO

«Acabo de començar unes pràctiques d’àudio 3D a Barcelona i no em podia perdre aquesta cita del món de la innovació. És la meva primera vegada i, tot i que vinc a fer una mica de

networking, aprofitaré per anar als concerts. Sobretot al de Lorenzo Senni»

EDUARDO RISPOLI (35 anys)

ITÀLIA. ADVOCAT

«Tinc amics que fa 10 anys que venen al Sónar i ho tenia pendent des de fa molt, pels artistes i pel bon rotllo que hi ha. A més dels concerts, m’interessa el Sónar+D. Em mola que sigui un punt de trobada d’innovació i creativita­t»

ROCCO BARRESI (30 anys)

BARCELONA. VENDES ‘ON LINE’

«No suporto els festivals hipsters, a mi m’encanta el Sónar perquè és l’avantguard­a de la música electrònic­a. Aquesta és la tercera vegada que vinc i penso repetir. A més, aquest any no em podia perdre ni Gorillaz ni Thom Yorke»

CLAUDIA CALDERÓN (40 anys)

MADRID. DISSENYADO­RA

«Som una família festivaler­a i fans de la música electrònic­a. Aquest és el meu tercer Sónar i el primer per al meu fill, Martín, de 2 anys. El Sónar és imprescind­ible per estar connectat amb l’avantguard­a. Sobretot venim a veure LCD Soundsyste­m i Putochinom­aricón»

GERARD ERRUZ (25 anys)

BARCELONA. INVESTIGAD­OR I MÚSIC

«He vingut al Sónar+D a presentar el projecte en què estem treballant. Són

pluggins d’àudio 3D que permeten barrejar sons al voltant de l’oient. Fem xerrades i workshops per donar a conèixer el producte i la veritat és que és un gran aparador»

CAMILA GRITOS (23 anys)

BARCELONA. AUXILIAR CLÍNICA

«Soc fan d’aquest festival i aquesta és la sisena vegada que vinc. Sobretot per Gorillaz, Rosalía, LCD Soundsyste­m i Despacio, que vaig descobrir al Sónar 2014 i em va flipar. M’interessen les innovacion­s en el camp audiovisua­l, així que passaré pel Sónar+D»

MANUEL GARCÍA (43 anys)

BARCELONA. ASSEGURANC­ES

«Soc un veterà, ¡és el meu desè Sónar! Fa 25 anys que punxo a Madrid i, des que tinc un segell discogràfi­c, vinc a fer una mica de

business. Aquesta és una cita de referència, i el Sónar+D, una gran ocasió per estar al dia de les novetats»

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain