El Periódico - Català

Malú posposa la seva gira un mes per una caiguda

- INSTAGRAM

«Vaig tenir una de les caigudes més tontes de la meva vida, però també la més agressiva. Em van portar corrents a urgències i, tot i que jo tenia fe en què anava a ser una tonteria, va resultar que era un trencament de lligaments del turmell». Així, visiblemen­t afectada, revelava la cantant Malú en un vídeo difós a les seves xarxes socials que ha de posposar l’anunciada gira de presentaci­ó del seu últim treball, Oxígeno, que havia d’arrencar divendres passat i que di- jous vinent 1 de novembre l’anava a portar al Palau Sant Jordi de Barcelona. L’artista, de 36 anys, haurà d’estar un mes allunyada dels escenaris.

Malú explica que la primera opció que va estudiar el metge va ser la d’operar, una cosa que ella mateixa va descartar a causa que aquesta intervenci­ó suposaria la seva retirada dels escenaris durant sis mesos. «Finalment, atès el meu afany i ansietat per pujar-me a l’escenari, s’ha optat per portar un tractament més

conservado­r, que requereix molta feina de rehabilita­ció i fisioteràp­ia. És dur i difícil, però em permetria estar en un mes amb vosaltres», assenyala la que fos coach de La Voz.

Entre llàgrimes i amb la veu entretalla­da –a les xarxes també hi ha qui ha destacat si no hi ha una mica d’histrionis­me en les seves paraules–, l’artista assegura que aquesta situació és «desoladora». «Estava preparant el xou més bonic de la meva vida. És de les coses més frustrants que m’han passat». No obstant, afronta el procés de recuperaci­ó amb optimisme: «Treballare­m dur i fort per ser d’aquí a un mes a sobre de l’escenari».

Ara es treballa en la reubicació dels concerts en el que anava a ser la seva tornada als directes després de diversos anys. ☰

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain