El Periódico - Català

Diversos passatgers agredeixen dos vigilants del metro de BCN

L’incident violent es va registrar en un control de bitllets de transport

- EL PERIÓDICO

Nova agressió al metro de Barcelona. En aquesta ocasió, protagonit­zada per un grup de passatgers, pel que sembla ebris, que volien evitar el control de bitllets i van acabar agredint els vigilants de seguretat. L’incident va tenir lloc el dilluns 5 de novembre, al vestíbul de l’esta- ció de Torrassa, que uneix l’L-1 amb l’L-9, i l’agressió va ser gravada per un testimoni. A les imatges, s’hi aprecia un grup de joves agredint un dels vigilants, que immobilitz­a un dels viatgers. Un altre membre de l’equip de seguretat també resulta apallissat.

Després de la baralla, hi van intervenir els Mossos d’Esquadra, avisats des del Centre de Seguretat del suburbà. Els agents van identifica­r els causants de l’incident. Les víctimes van acudir a un ambulatori i van interposar una denúncia.

L’esdevenime­nt es va produir només dos dies després que un grup de 34 grafiters s’enfrontés amb els viatgers del metro, que els van retreure que aturessin la marxa per pintar els vagons. Tres persones van resultar agredides, entre elles una dona embarassad­a, a qui van ruixar amb esprai la cara. I la matinada de dimarts a dimecres, cinc vàndals van atacar la línia 9. Van entrar per l’estació de Cèntric i van caminar fins a Les Moreres, on van pintar un comboi aturat. Un dels implicats va ser identifica­t.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain