El Periódico - Català

Novetats

- D'Andrea Jaurrieta. Amb Ingrid García Jonsson i Álvaro Ogalla. De Jane Magnusson. De Léonor Serraille. Amb Laetitia Dosch. De Matteo Garrone. Amb Marcello Fonte i Edoardo Pesce. De Juan Manuel Cotelo. De Michael Moore. De Gustavo Sánchez. D'Alice Rohrwach

Ana de día.

Bergman, su gran año.

Bienvenida a Montparnas­se.

Dogman.

El amor y la muerte. Historia de Enrique Granados. El mayor regalo.

Fahrenheit 11/9.

I Hate New York.

Lazzaro Feliz.

Mandy.

Maquia: Una historia de amor inmortal. Millennium: Lo que no te mata te hace más fuerte. Overlord.

Rebeldes de Hindostan.

The Unthinkabl­e.

Tu hijo.

De Crazy Pictures . Amb Christoffe­r Nordenrot i Lisa Henni. De Miguel Ángel Vivas. Amb José Coronado i Pol Monen.

De Andrea Jaurrieta. Amb Ingrid García Jonsson. 16 Anys. Espanya. 2018. COMÈDIA DRAMÀTICA. 110 min. L'Ana és una jove formal, educada en una família de classe mitjana tradiciona­l. Un dia, descobreix que una doble idèntica a ella ha ocupat el seu lloc.

B►B★RGMAN, De Jane Magnusson. 7 Anys. Suècia, Noruega. 2018. DOCUMENTAL. 117 min. A mitjan segle XX, es va produir un fenomen únic. Un suec llarguerut, a punt de fer quaranta anys, va començar un període de producció cinematogr­àfica sense precedents.

►BI★NV★NIDA

De Léonor Serraille. Amb Laetitia Dosch. 12 Anys. França, Bèlgica. 2017. DRAMA. 97 min. La Paula torna a París després d'un llarg període fora, amb el seu gat, ni un cèntim a la butxaca i ningú a qui poder trucar.

►BO☰★MIAN

De Bryan Singer. Amb Rami Malek. 12 Anys. Regne Unit, Estats Units. 2018. DRAMA. 134 min. Crònica dels anys que van portar a la llegendàri­a actuació de Queen al Live Aid. ►BU★NOS

De Hafsteinn Gunnar Sigurdsson. Amb Steinþór Hróar Steinþórss­on. 16 Anys. Islàndia, França. 2017. COMÈDIA NEGRA. 89 min. Després d'una suposada infidelita­t, la dona de l'Atli el fa fora de casa i no li permet seguir veient la seva filla. Llavors, es veu obligat a mudar-se a casa dels seus pares.

►BURNING.

De Chang-dong Lee. Amb Yoo Ah In. 12 Anys. Corea del Sud. 2018. DRAMA. 148 min. Un repartidor anomenat Jongsu es topa amb la Haemi, una noia que solia viure en el seu veïnat. Ella li demana que tingui cura del seu gat mentre estigui de viatge a l'Àfrica.

C►CAV★RNÍCOLA. De Nick Park. Apta. Regne Unit, França. 2018. ANIMACIÓ. 88 min. Dues civilitzac­ions, la de l'Edat de Pedra i la de Bronze, competeixe­n per fer-se lloc en la història.

►C☰RISTOP☰★R

De Marc Forster. Amb Ewan McGregor. Apta. Estats Units. 2018. AVENTURA. 104 min. Un pare de família de classe treballado­ra, Christophe­r Robin, es troba amb el seu amic de la infància Winnie-the-Pooh. ►CLIMAX.

De Gaspar Noé. Amb Sofia Boutella. 18 Anys. França. 2018. THRILLER. 95 min. Uns joves ballarins celebren una festa en la qual aviat una bogeria estranya els atrapa tota la nit.

►CLOS★T

De Stephen Dunn. Amb Connor Jessup. 16 Anys. Canadà. 2015. DRAMA. 90 min. L'Oscar és un adolescent que arrossega dos traumes d'infància: haver vist una brutal agressió a un noi pel fet de ser homosexual i la separació poc amistosa dels seus pares.

►COLD

De Pawel Pawlikowsk­i. Amb Joanna Kulig. 12 Anys. Polònia, França, Regne Unit. 2018. DRAMA ROMÀNTIC. 89 min. Un home i una dona viuen una apassionad­a història d'amor entre les ruïnes de la Polònia de postguerra.

D►D★T★CTIV★ De Yuzuru Tachikawa. Apta. Japó. 2018. ANIMACIÓ. 110 min. A la badia de Tòquio, el complex turístic i centre de convencion­s Edge of Ocean, acabat d'inaugurar, prepara la propera fira. Abans de la cerimònia d'obertura, s'hi produeix una forta explosió. ►DOGMAN.

De Matteo Garrone. Amb Marcello Fonte. 16 Anys. Itàlia. 2018. THRILLER. 102 min. El Marcello viu el seu dia a dia entre la feina a la seva perruqueri­a per a gossos, els moments amb la seva filla Alida i una estranya relació d'inferiorit­at amb el Simoncino, un exboxejado­r.

ED'Arantxa Aguirre. ►★GON

De Dieter Berner. Amb Noah Saavedra. 12 Anys. Àustria. 2016. DRAMA. 110 min. A principis del segle XX, Egon Schiele era un dels artistes més provocador­s de Viena. Les dones eren el més significat­iu del seu art, sobretot la seva germana petita, Gerti, i Wally Neuzil.

►★L

De Arantxa Aguirre. Apta. Espanya. 2018. DOCUMENTAL. 80 min. El film recrea la història apassionan­t i tempestuos­a del compositor Enric Granados a la Barcelona de finals del segle XIX i principis del XX.

►★L

De Luis Ortega. Amb Lorenzo Ferro. 16 Anys. Argentina. 2018. THRILLER. 117 min. Buenos Aires, 1971. El Carlitos és un jove de rostre angelical, rínxols daurats i cara de nen. Quan arriba a l'adolescènc­ia descobreix la seva veritable vocació: ser un lladre. ►★L

De Julio Medem. Amb Úrsula Corberó. 16 Anys. Espanya. 2018. DRAMA. 130 min. La Rebeca i el Marc són una jove parella que viatja fins a un mas que va pertànyer a la família del Marc per escriure-hi la seva història en comú. ►★L

De Lasse Hallström i Joe Johnston. Amb Mackenzie Foy. Apta. Estats Units. 2018. FANTÀSTICA. 99 min. La Clara es troba de sobte en un estrany i misteriós món paral·lel que alberga la Terra dels Flocs de Neu, la Terra de les Flors i la Terra dels Dolços. ►★L

De Mar Targarona. Amb Mario Casas. 12 Anys. Espanya. 2018. THRILLER. 110 min. Francesc Boix, un pres que treballa al laboratori fotogràfic del camp de concentrac­ió de Mauthausen, arrisca la seva vida en planejar l'evasió d'uns negatius. ►★L

De Juan Manuel Cotelo. 12 Anys. Espanya. 2018. DOCUMENTAL. 90 min. Documental que parla del perdó a través de testimonis dels que l'han donat i els que l'han rebut.

►★L

De Rodrigo Sorogoyen. Amb Antonio de la Torre. 12 Anys. Espanya. 2018. DRAMA. 131 min. El Manuel, un influent vicesecret­ari autonòmic que ho té tot a favor per fer el salt a la política nacional, observa com la seva vida perfecta s'enfonsa a partir d'unes filtracion­s.

►★L

De Paul Schrader. Amb Ethan Hawke. 16 Anys. Estats Units. 2017. THRILLER. 108 min. Ernst Toller és un rector solitari d'una petita església a l'estat de Nova York. Quan una feligresa li demana que aconselli al seu marit, el Toller se submergeix en el seu turmentat passat.

►★LS

De Carmen Rodríguez i Juan Gamero. Apta. Espanya. 2016. DOCUMENTAL. 85 min. Passeig per l'escena artística del SoHo de Nova York durant els anys 70 i 80 del segle XX, acompanyat­s per Los Karamazoff, un grup d'artistes que van viure, van treballar i van segellar la seva amistat durant aquells anys al SoHo.

►★L

De Iram Haq. Amb Maria Mozhdah. 16 Anys. Alemanya, Noruega, Suècia. 2017. DRAMA. 106 min. La Nisha és una noia de setze anys que té una doble vida. A casa és una perfecta jove pakistanes­a, però amb els seus amics es transforma en una adolescent noruega com les altres.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain