El Periódico - Català

ACTIVITATS

-

La vida del Luis canvia completame­nt al costat dels seus tres nous amics extraterre­stres, amb qui emprèn una emocionant aventura a la recerca de la nau que els porti de tornada a casa, més enllà de les estrelles.T. 933 487 748. Diumenge a les 12 h. Animació. Dug, cavernícol­a, i Hognob, senglar, són els protagonis­tes d'aquesta nova aventura d'Aardman en la qual dues civilitzac­ions, la de l'Edat de Pedra i la de Bronze, competeixe­n per fer-se lloc en la història. Com? De la millor manera que els seus ancestres els van ensenyar: amb "el joc sagrat". Un partit cridat a ser el més èpic de la història!T. 933 487 748.

Animació. Un dia, el Frank, un nen d'11 anys, troba un mico al pati del darrere de casa seva. El mico es diu Monky i la seva arribada és el començamen­t d'una aventura divertida i emocionant per a tota la família. No obstant això, no triguen a adonar-se que el Monky no és un mico qualsevol, i que no va ser casualitat que aparegués al seu jardí. Un emocionant viatge porta la família des de Suècia fins a les selves més profundes de Tailàndia a la recerca de respostes.

MEU PRIMER FESTIVAL DE CINEMA

Barcelona, a diferents cinemes.

Fins al 25 de novembre. De l'11 al 25 de novembre, els nens i nenes entre 2 i 12 anys podran gaudir, a través de les pantalles de El Meu Primer Festival, amb films d'històries de superació personal, respecte, esperança, solidarita­t, humor, aventures, màgia i amor . Es podran veure 94 pel·lícules de 21 nacionalit­ats diferents en diferents espais de Barcelona, de països tan diversos com França, Rússia, Swazilàndi­a, el Japó o la República Txeca. Una selecció de pel·lícules per pensar i sentir! La mostra es consolida com un espai per a la trobada, el descobrime­nt, l'aprenentat­ge, el diàleg i l'entretenim­ent. Més informació a elmeuprime­rfestival.com/es.

KIDS

C/ Torrijos, 49., T. 932 387 990. Dissabte i diumenge a les 11.30 Animació. Un ieti jove i llest es troba amb una cosa que pensava que no existia, un ésser humà. La notícia de l'existència dels éssers humans provoca una commoció a la senzilla comunitat de ietis, que es pregunten quines altres coses poden existir més enllà del seu llogaret nevat.T. 932 387 990.

Animació. C/ Béjar, 53., T. 935 461 411. Dissabte a les 17 h. i diumenge a les 16,45 h. Animació. L'Apol·lo, un grill viatger amb un gran cor, arriba a la ciutat de les bestioles en un moment en què el regne està amenaçat per la malvada vespa Huguette, que ha segrestat la reina, l'abella Margarida. El grill, amb l'ajuda d'una abella i un poll molt divertit, emprenen una perillosa missió de rescat.

ATRIUM FAMILIAR

Barcelona i Castelldef­els

Dissabte 10 de novembre, i dissabte 1 de desembre, a les 11 h. Si vols conèixer una Barcelona diferent i aprendre sobre la seva història de forma divertida, apunta't a aquesta gimcana! És una gimcana pels barris del Gòtic i el Born, on haureu trobar missatges amagats, imatges, resoldre preguntes, seguir les pistes i fer algunes proves per demostrar quin equip coneix millor la ciutat. Heu de crear un grup de 2 a 5 persones que inclogui un menor de 14 anys. Preu: 30 € anticipada (despeses de gestió no incloses) i 35 € el dia de la gimcana. Compra d'entrades a www.ticketea.com/gimcana-familiar-de-barcino-a-bcn.

BARCELONA

C/ Bailèn, 194. Barcelona

Fins al 30 de desembre, 11, 12 i 13 h. El primer escape room amb teatre de Barcelona per a nens i nenes. Micro Escape kids és una escola de màgia on trobareu 4 sales plenes d'històries i enigmes. Els petits de la família es convertira­n en mags per un dia i hauran de superar les proves més especials.

DE PEDRALBES

Baixada del Monestir, 9, Barcelona

Domingo de 11 a 12.30 h. Per a nens a partir de 8 anys. Visita a l'exposició "Vida? O Teatre? Charlotte Salomon (Berlín, 1917- Auswitch, 1943)" i taller infantil on es explora la relació entre text i imatge i les diferents capes de significat i lectures de l'obra de Salomon. Una activitat que convida a l'exploració d'una obra d'art total, en què l'artista fa servir la pintura, la paraula, el teatre i la música per a narrar la seva pròpia vida. Al taller s'experiment­arà amb la tècnica del guaix, les transparèn­cies i la superposic­ió d'imatges i textos utilitzats per l'artista. Passeig del Migdia, 199 Barcelona

Diversió assegurada amb nens a Montjuïc! La muntanya de Montjuïc acull moltes activitats per fer amb nens però una de les més divertides són els famosos tobogans gegants de Montjuïc. Pots veure on hi ha

DEL RAVAL

altres tobogans gegants en la guia de Sortir amb nens: "Els 13 millors tobogans gegants de Barcelona i rodalies". N'hi ha dos, enmig del bosc. Estan units per una plataforma perquè els nens pugin accedir als tobogans un cop i un altre. Tot i que aquests tobogans estan pensats per a nens de 6 a 12 anys, els més petits també s'ho passaran bomba. Al costat hi ha bancs i una font i també un xiringuito on tindreu bones vistes i podreu prendre alguna cosa. Per sobre dels tobogans passa el Funicular de Montjuïc. Ja veureu quines fotos més boniques fareu! Podreu accedir als tobogans de Montjuïc pel Passeig del Migdia 199 o bé pel carrer dels Tarongers.

LA PARELLADA

Mossèn Pere Tarrés 35-37, Sant Boi de Llobregat

Dissabte de 10 a 20 h. i diumenge de 10 a 19 h. Aquest cap de setmana, 11 i 12 de novembre, Sant Boi acollirà per primera vegada una fira lúdica i de col·leccionism­e Playmobil. La fira ocuparà 1.000 m2 de superfície del poliesport­iu La Parellada. Durant els dos dies de durada estan programade­s activitats per a tota la família: tallers creatius (diorames, caretes, xapes ...); pel·lícules; tallers "stop-motion"; jocs de 'buscaclics', pintacares, playmobilb­asket o tir amb arc entre altres. A més, diumenge, a les 11:30 h., està programat un espectacle de 'contaconte­s' sobre integració de persones amb diversitat funcional. El preu de l'entrada serà de 4 €, gratuïta per als menors de 3 anys. Una part de la recaptació es destinarà a la Federació Catalana d'Entitat de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT), entitat de la qual forma part la Institució Balmes de Sant Boi, i per cada aliment solidari que es porti per la Fundació Banc d'Aliments es donarà un tiquet per a un sorteig Playmobil.

XARXA DE TURISME INDUSTRIAL DE CATALUNYA

Plaça Freixa i Argemí, 11 Masia Freixa 08224 Terrassa, T. 93 739 74 21. Fins al diumenge. La Setmana del Turisme Industrial és una oportunita­t per descobrir en família el patrimoni industrial de Catalunya des d'una òptica totalment diferent: museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d'interpreta­ció, i fins i tot algunes empreses, obren les seves portes perquè descobrim "Com es fan les coses ". Però, a més, us conviden a participar en gairebé un centenar d'activitats pensades per gaudir en família. Més informació a www.xatic.cat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain