El Periódico - Català

Gaga i Cher, entre d’altres, mostren el seu terror

- EL PERIÓDICO

Les estrelles també ploren. I pateixen el terror de tenir a prop les flames, com els ha ocorregut a les que viuen a Malibú i Calabasas. Algunes d’elles, Kim Kardashian, Lady Gaga, Cher i Guillermo del Toro, entre d’altres, van haver fins i tot de ser evacuats per posar fora de perill la seva vida. Tot i que la pitjor parada ha sigut la madrasta de les Kardashian, Caitlyn Jenner, que ha perdut la seva casa.

Durant els moments de més incertesa, i després, més calmades, aquestes celebritie­s han anat penjant missatges a les xarxes socials, en què compartien la seva experiènci­a durant l’evacuació, expressave­n la seva solidarita­t amb la resta d’afectats, mostraven el seu temor perquè el foc arrasés les seves cases i propietats i donaven gràcies als equips d’emergèncie­s per la seva ajuda.

Kim Kardashian, que es mostrava desolada a Instagram, juntament amb la seva germana Khloé, per la tragèdia de la seva madrastra, compartia una foto amb la seva nebodeta intentant oblidar l’incendi. Aquella, per la seva part, penjava un vídeo amb la seva filla Cassandra Marino en el qual s’alegrava d’estar ja fora de perill,

La cantant Lady Gaga, que havia vist les flames de prop, tenia paraules de suport per als afectats –com Cher–, i d’agraïment als equips d’emergèncie­s. Charlie Sheen, que va buscar els seus pares per Twitter, els va trobar sans i estalvis.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain