El Periódico - Català

PREMI BAIETA PER A MARC

-

«Ja veieu, ho he guanyat tot. M’he emportat fins i tot el premi baieta, ja que he tornat a ser, malgrat que en l’inici de temporada us vaig prometre que em comportari­a, en el que més vegades ha caigut. 23, ¿no?, doncs, mira, cinc menys que l’any passat. Vaig com els bancs, a l’1%».

Marc Márquez (Honda) va tornar a ser prodigiós a l’hora d’explicar què li havia passat, quan se’n va anar al terra (perdó, pels aires), en la primera part del gran premi quan es va equivocar a l’hora d’escollir el pneumàtic posterior. El seu equip li va suggerir el tou i ell es va entossudir en el mitjà. No va tenir agafament i, per intentar-ho, va volar per sobre de la cúpula de la seva Honda i feliç de no haverme fet encara més mal».

Quan Márquez afirma, entre rialles, que ho ha guanyat tot, no només es refereix al seu penta campionat de MotoGP o al títol número 24 que li ha donat a Honda, sinó també al ceptre d’escuderies que el seu equip, el team Repsol Honda, va guanyar ahir i, sí, també, el ceptre, que no voldria posseir, de ser el que més ha caigut. De nou.

«Jo conec la manera de no caure mai, que és quedar-me ajagut al sofà de casa, a Cervera, veient les carreres per la tele», va fer broma el català, que espera que no plogui demà per poder provar el primer prototip de la seva Honda-2019. «Però això és impossible i cal arriscar, entrenar i córrer al límit per poder assessorar bé el teu equip en la millora de la nova moto».

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain