El Periódico - Català

«Només desitjo salut per a tothom»

- Màrius Folch

Estimats Reis d'Orient, aquest 2020 ha sigut un any molt estrany. Per a tothom. Els més petits vam estar tancats a casa amb els nostres pares durant tres mesos que se'ns van fer eterns. Els pares van haver de suportar les nostres queixes, les nostres classes virtuals, els nostres jocs, les nostres rialles i els nostres plors; van haver de fer de professors, d'avis, de cangurs, de psicòlegs, de cuiners i d'herois. Mentrestan­t, un altre tipus d'herois vigilaven el compliment de les normes del confinas'han ment, i no oblidem els que posaven tota la seva ànima en salvar vides. Van ser dies molt durs i tristos, però plens d'esperança. Malgrat tot això, hem après molt, hem pogut valorar la salut, la llibertat, els moments en família, els petons i les abraçades.

El que ens fa més mal ara, després de l'esforç dels sanitaris i els ciutadans, és veure com un conjunt de la població desobeeix les directrius del Govern i decideix reunir-se en festes i `botellons' sense recordar tots els éssers estimats que perdut al camí. És trist veure com en la societat preval abans la ignorància que l'empatia i és una pena que no s'adonin que aquest no és el camí adequat per acabar amb aquesta pandèmia.

Per aquesta raó, estimats Reis d'Orient, aquest any no vull regals, no vull objectes materials, només desitjo salut per a tothom i que aquest malson s'acabi al més aviat possible.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain