El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

Passaràs el dia abstret, però no serà una pèrdua de temps, al contrari, se t'acudiran idees i sabràs moure millor assumptes que necessitav­en inspiració.

Taure 21-4 / 20-5

Et serà favorable el treball en equip i tot el que tingui a veure amb l'estranger. Resoldràs millor les situacions amb subtilesa que amb obstinació.

Gèminis 21-5 / 21-6

En el pla profession­al, no et rendeixis a la primera i persevera, perquè tot canviarà en positiu. Dia fructífer si et dediques a l'art, el comerç o la comunicaci­ó.

Càncer 22-6 / 22-7

Estaràs més sensible i en alguns moments cauràs en el victimisme. Ho veuràs tot més negatiu del que és. Recolza't en els teus amics i en la teva parella.

Leo 23-7 / 22-8

Tindràs ganes de fer algunes reformes a la feina, però necessitar­às temps. Respecte a la salut, seràs més conscient de quins hàbits et convé canviar.

Verge 23-8 / 21-9

Seràs molt valorat pels teus savis consells i la teva disposició a ajudar els altres. A més, trobaràs persones que et proposaran plans interessan­ts.

Balança 22-9 / 22-10

Si estàs treballant de cara al públic, tindràs prou empatia i bon humor per connectar bé amb la gent. Les tasques difícils se't faran més fàcils de portar.

Escorpí 23-10 / 21-11

Viuràs un bonic dia en l'amor i serà molt productiu en el pla artístic i creatiu. La relació amb els teus fills serà més fàcil i en disfrutarà­s intensamen­t.

Sagitari 22-11 / 20-12

És el moment d'expressar els sentiments. Si has de parlar d'algun assumpte delicat, sabràs fer-ho de forma sensible, empàtica i donaràs solucions molt encertades.

Capricorn 21-12 / 19-1

La teva intuïció serà forta, per la qual cosa percebràs fàcilment les emocions dels altres. Tindràs sensibilit­at per conversar de qualsevol assumpte que hagis de tractar.

Aquari 20-1 / 18-2

Sigues conscient que els teus valors són diferents dels d'altres persones, i que només el respecte per la seva llibertat mantindrà la relació. A la feina, imaginació.

Peixos 19-2 / 20-3

Et sentiràs entusiasma­t pels projectes que tens al cap. La teva sensibilit­at serà alta, i la teva imaginació, desbordant. Els amics seran font d'alegria i inspiració.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain