El Periódico - Català

David Bisbal i Rosana presenten la seva filla, Bianca

-

«Benvinguda al món, Bianca Bisbal Zanetti». Amb aquestes paraules ha presentat al món David Bisbal el seu nadó, fruit del seu matrimoni amb la veneçolana Rosanna Zanetti i germaneta del seu fill Matteo, el primer fill de la parella, que va néixer l'abril de l'any passat, i també d'Ella, de 10 anys, la filla que el cantant va tenir amb la seva exdona Elena Tablada.

Durant li matinada de dilluns el cantant d'Almeria va compartir la feliç notícia a les seves xarxes socials amb dues instantàni­es de les primeres hores del nadó. «Som molt feliços i estem emocionats amb la nostra petita. Tant Rosanna com la nostra petita Bianca estan molt bé. ¡Gràcies a tots per l'afecte! Us estimem», escrivia l'andalús al costat de les imatges preses a l'hospital.

Al maig David Bisbal i Rosanna Zanetti, parella des del 2016, quan els va presentar un amic en comú, donaven la notícia. El cantant d'Almeria, de 41 anys, i l'actriu i model, de 32, revelaven a través de les seves xarxes que esperaven el seu segon fill. Des que va anunciar el seu embaràs, Rosanna Zanetti ha anat mostrat, a través d'Instagram, com ha avançat la seva gestació, amb diferents fotos sola o amb el seu marit. Un embaràs molt diferent del del seu primer fill. «Amb Matteo no em va afectar gens l'humor, però en aquest sí. Soc menys tolerant, però almenys en soc conscient i he pogut controlar-ho», va afirmar.

 ?? INSTAGRAM
Rosana Zanetti i David Bisbal, amb la seva filla Bianca. ??
INSTAGRAM Rosana Zanetti i David Bisbal, amb la seva filla Bianca.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain