El Periódico - Català

«Espero que el SEPE pagui a temps aquesta vegada»

-

Aguantar perquè vindran temps millors. Aquest el positiu missatge que el propietari del Belliny, un restaurant de l'Esquerra de l'Eixample, transmet en moments d'incertesa extrema. De la seva plantilla de vuit persones només dos continuen treballant per atendre les comandes a domicili. A la resta d'empleats se'ls ha aplicat un erto.

Especialit­zat en brunchs, és un dels negocis de restauraci­ó de Barcelona amb una gran dependènci­a del turisme que s'han hagut d'adaptar a la nova situació. «Hem ampliat l'oferta de menjar sa, per exemple, amb poke bowls. La gent del barri ha acollit molt bé els canvis», relata Cinthia Sánchez, empleada del restaurant afectada per l'erto.

És la segona vegada en poc més de mig any que Cinthia es veu forçada a deixar de treballar. Espera que la seva experiènci­a amb el SEPE sigui ara una mica millor: «Espero que pagui a temps aquesta vegada». «En l'anterior erto no em van pagar la prestació fins al juliol. Va ser dur haver de pagar el pis i cuidar el meu fill sense ingressos», recorda.

 ??  ?? 33 Cinthia Sánchez.
33 Cinthia Sánchez.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain