El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

Estaràs més pendent de les teves relacions, i faràs bé, perquè tot i que vulguis seguir el teu instint, serà important tenir en compte les necessitat­s dels altres.

Taure 21-4 / 20-5

Escolta la teva veu interior i fes-li cas, et guiarà en assumptes que no estàs veient clars i en els quals t'estan influint altres persones. Necessitar­às descansar més.

Gèminis 21-5 / 21-6

Valora't i no abaixis les expectativ­es en el terreny afectiu només per la necessitat d'estar acompanyat. Bon dia per projectar la teva energia cap al que vols aconseguir.

Càncer 22-6 / 22-7

Sorgiran problemes en la relació amb els teus familiars per petiteses, ja que els vostres estats d'ànim seran molt diferents. Mira de fer ús del sentit de l'humor.

Leo 23-7 / 22-8

Serà impossible complaure a tothom, i ho enredaràs més si pretens aconseguir-ho. Un temps de desconnexi­ó t'ajudarà a controlar la situació sense desgastar-te.

Verge 23-8 / 21-9

El matí serà propici per al treball, les negociacio­ns i les compres, tot i que has de procurar no gastar en excés. A la tarda, la teva energia baixarà i necessitar­às calma.

Balança 22-9 / 22-10

Sortiran les tensions que havien quedat amagades en les relacions i de les quals no es parlava. Serà una oportunita­t per solucionar-les i començar de zero.

Escorpí 23-10 / 21-11

Serà un dia d'èxit a la feina sempre que recordis mantenir una bona relació amb els companys i clients. La salut millorarà si et mimes una mica.

Sagitari 22-11 / 20-12

És un bon moment per activar-te i prendre la iniciativa, tant en l'amor com a la feina. Avui necessitar­às més el contacte humà, potser quedant amb els amics.

Capricorn 21-12 / 19-1

Treballarà­s amb dedicació en el que t'agrada, i no serà un problema deixar altres temes de banda. Amb la teva família hi haurà més necessitat d'afecte i de cura mútua.

Aquari 20-1 / 18-2

Dia actiu i de molta comunicaci­ó. Encara que no rebis les respostes esperades a les teves demandes, no t'ho prendràs malament ja que estaràs de bon humor.

Peixos 19-2 / 20-3

Sentiràs necessitat d'afecte, i si no l'obtens, podries suplir-lo comprant en excés. És possible que sorgeixin discussion­s per diners amb els teus socis o parella.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain