El Periódico - Català

La crisi institucio­nal del Barça Els aspirants

-

FONT Preparat

Afirma que ja fa més de set anys que prepara un projecte per convertir-se en president. Víctor Font articularà la seva idea esportiva entorn de Xavi i recorda que té un potent equip de treball al seu costat.

LAPORTA Decisiu

Faci el que faci, serà determinan­t en la correlació de forces. Si es presenta, encara no ho ha anunciat oficialmen­t, serà un dels grans favorits. Si no, deixaria la ruta més lliure, sobretot a Font.

FARRÉ Exultant

Va impulsar, i amb èxit, el primer vot de censura que ha triomfat en la història del Barça. Va fer fora Bartomeu sense obrir les urnes. Va aglutinar el descontent­ament popular i diu tenir ja preparat l'aval.

BENEDITO

Persistent

Es va presentar el 2010 i va perdre contra Rosell. Es va presentar el 2015 i va perdre amb Bartomeu. Benedito, rostre popular en la política blaugrana, insisteix. Tercer intent després d'allunyar-se del vot de censura.

FREIXA

Tenaç

Hi va ser amb Laporta, però va dimitir com a assessor jurídic del club (2005). Hi va ser amb Rosell i amb Bartomeu, que li va treure el càrrec de portaveu i secretari de la junta (2014). Va quedar quart en les eleccions del 2015.

ALÀ

Novell

Apareix, per primera vegada, a l'escenari electoral blaugrana. Lluís Fernández Alà, un empresari de Sant Cugat, surt a aquesta carrera amb escassa visibilita­t, demanant tornar «a les arrels del club».

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain