El Periódico - Català

Horòscop

- Laura Giralt

Àries 21-3 / 20-4

Per poder solucionar els problemes laborals, el primer que has de fer és responsabi­litzar-te dels teus errors i intentar cooperar. Així, les coses aniran molt millor.

Taure 21-4 / 20-5

Si no et precipites i utilitzes el teu sisè sentit, tindràs molt èxit en els teus projectes profession­als. Sobretot, referent a les converses que mantindràs.

Gèminis 21-5 / 21-6

Tindràs molta energia i d'una visió positiva de les situacions. No vols estar malament amb ningú i sabràs enginyar-te-les perquè així sigui. Fes ús de la teva intuïció.

Càncer 22-6 / 22-7

Mira de no quedar-te encallat en les teves pròpies idees i accepta els consells. Dedicar un temps a posar més bonica casa teva i a ordenar-la calmarà el teu ànim.

Leo 23-7 / 22-8

T'arribarà una informació que no t'has de prendre al peu de la lletra, ja que no serà del tot certa. Planifica les teves accions cuidant els detalls tot i que hi hagis d'invertir temps.

Verge 23-8 / 21-9

Si tens negocis, hauràs de cedir i adaptar-te a la planificac­ió. Avui et sentiràs amb forces per afrontar grans reptes, però fesho sense pressa.

Balança 22-9 / 22-10

No vols callar més i desitges expressar el que penses, però tems ficar la pota. No et preocupis, trobaràs la manera que l'altre entengui el teu punt de vista.

Escorpí 23-10 / 21-11

Vols estar segur i no fer cap pas en fals. La prudència és una gran virtut, però no permetis que et talli les ales. Tens molta creativita­t, que hauries d'utilitzar.

Sagitari 22-11 / 20-12

L'orgull es girarà en contra teu si no el controles. No facis inversions arriscades, ja que no és el millor moment. En l'amor, ara et farà falta paciència.

Capricorn 21-12 / 19-1

Hauràs d'anar amb peus de plom amb la teva família o amb qui convius, ja que estareu a la que salta. A la tarda, la cosa anirà millor i podreu fins i tot divertir-vos junts.

Aquari 20-1 / 18-2

Aquest matí estaràs molt xerraire i pots parlar més del compte. La part positiva és que defensaràs amb fermesa els teus punts de vista. La tarda serà mes tranquil·la.

Peixos 19-2 / 20-3

Proposa't trobar un temps per al descans i per desconnect­ar de tot i de tots. Això t'ajudarà a reposar les teves forces i a trobar la teva tan necessària harmonia interior.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain