El Periódico - Català

Horòscop

- LAURA GIRALT

Àries. 21 de març al 20 d’abril Aquest dia serà u molt apropiat per recuperar forces i trobar benestar. Et sentiràs molt bé si esculls bona companyia. Seràs un suport per als que passen un mal moment.

Taure. 21 d’abril al 20 de maig Tindràs ganes de u contactar amb els teus bons amics, xerrar i recordar anècdotes. Si tens la possibilit­at de fer activitats en grup, encara que sigui per internet, aprofita-la.

Gèminis. 21 de maig al 21 de juny Aquest dissabte u ignora les crítiques d’altres persones. Organitza el dia segons els teus gustos i interessos, i així ho disfrutarà­s de veritat. A més, hi haurà qui s’apuntarà als teus plans.

Càncer. 22 de juny al 22 de juliol Busca una manera u d’encarrilar les teves ànsies d’aventura i novetat. Si tens amics a l’estranger, contacta-hi; us divertireu molt. La naturalesa t’equilibrar­à.

Leo. 23 de juliol al 22 d’agost Estaràs animat i u mostraràs interès en els altres. Aquesta actitud et portarà a disfrutar d’unes bones relacions amb aquells que et coneixen bé i a fer noves amistats.

Verge. 23 d’agost al 21 de setembre Superaràs u el teu ànim negatiu i estaràs preparat per disfrutar d’un dia molt agradable en la teva vida social i de parella. Mantindràs converses interessan­ts i divertides.

Balança. 22 de setembre al 22 d’octubre Fer u exercici físic t’anirà bé, així com cuidar el teu aspecte. Si has de fer arranjamen­ts a casa, t’hi posaràs i, potser, fins i tot canviaràs una mica la decoració.

Escorpí. 23 d’octubre al 21 de novembre Necessitar­às u divertir-te sanament i en bona companyia. Viuràs un dissabte fantàstic per a l’amor, per tornar a enamorar la teva parella o per conèixer algú especial.

Sagitari. 22 de novembre al 20 de desembre u

Si no tens pla per sortir de casa, no t’importarà perquè et sentiràs molt a gust en la intimitat de la teva llar, compartint el teu temps amb els teus o amb els teus amics.

Capricorn. 21 de desembre al 19 de gener Avui u és d’aquells dies en què el millor és deixar-se portar i adaptar-se a les circumstàn­cies. Estaràs més xerraire i, si xateges, coneixeràs gent que t’agradarà.

Aquari. 20 de gener al 18 de febrer Sabràs gastar u bé els teus diners en coses o activitats que et donaran molta satisfacci­ó. En el terreny amorós, els aspectes són propicis per iniciar una relació.

Peixos. 19 de febrer al 20 de març Si la teva vida u social estava estancada, s’activarà. Cridaràs l’atenció perquè irradiaràs magnetisme, sensibilit­at i amabilitat, però també força, seguretat i intel·ligència.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain