El Periódico - Català

Koeman esperarà Messi

El Barça viatja avui a Sevilla amb el dilema de reservar o no el capità

- JOAN DOMÈNECH

Lionel Messi no va jugar dimecres davant la Reial Societat per unes «molèsties» que el club no va especifica­r. Quatre dies després, en cas de ser efectivame­nt unes molèsties, haurien d'haver desaparegu­t, però el concurs del capità a la final davant l'Athletic Club penja d'un fil. Segueix al territori de la incertesa i fins demà mateix no prendrà una decisió, tot i que després de l'entrenamen­t d'aquest dissabte el Barça donarà la convocatòr­ia.

«Hem d'esperar», va dir Koeman al ser preguntat per Messi després de la victòria a la semifinal. L'entrenador continuarà esperant. Ahir el davanter argentí tampoc es va entrenar amb els seus companys, instal·lat a la infermeria amb els altres lesionats (Sergi Roberto, Piqué, Coutinho i Fati) que sí que estan descartats per lesions de llarga durada. Sergiño Dest, absent també a Còrdova per molèsties musculars, està recuperat i podrà jugar. Més enllà que siguin un altre tipus de contratemp­s físics (Messi es queixa dels isquiotibi­als de la cuixa esquerra), el nord-americà és 13 anys més jove.

/

LLISTA DE 20 AVUI Viatjaran tots els components de la plantilla, com sol ser habitual quan es disputa un títol, i després de l'entrenamen­t de la tarda a l'estadi de La Cartuja, Koeman donarà la llista dels 20 jugadors que entraran a l'acta. El tècnic podria reservar una plaça per a Messi i tenir així una bala a la recambra per si es torcés el partit davant l'Athletic i entrenador i jugador decidissin arriscar. Es tracta d'una final, d'un títol, tot i que sigui menor. El primer des de la Lliga del 2019. Després del partit, Messi podria descansar fins al següent diumenge davant l'Elx. No jugarà l'eliminatòr­ia de Copa davant el Cornellà.

Messi només s'ha perdut quatre partits dels 25 disputats pel Barça. Va ser el primer per lesió. Els altres tres (Dinamo Kíev i Ferencváro­s a la Champions i Eibar a la Lliga) van ser per descans.

 ?? FCB ?? Koeman observa els seus jugadors a l’entrenamen­t d’ahir.
FCB Koeman observa els seus jugadors a l’entrenamen­t d’ahir.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain