El Periódico - Català

La Generalita­t activa el vot per correu al Barça

Els comicis podrien ser el 28-F

- ROGER PASCUAL

El Govern va activar ahir el vot per correu en les eleccions en els clubs esportius, petició que li havia fet el Barça en la reunió de divendres en la qual es va acordar ajornar els comicis blaugrana. El club esperava que es fes aquesta modificaci­ó per tràmit d’urgència de la llei de l’esport català per oficialitz­ar la nova cita amb les urnes.

Els socis que vulguin votar per correu hauran de sol·licitar-ho a l’Oficina d’Atenció al Barcelonis­ta i ja no podran fer-ho presencial­ment el 7 de març. La consellera, Meritxell Budó, va explicar que també s’havia habilitat el vot electrònic en les eleccions a la direcció de les entitats esportives, opció que no s’utilitzarà encara en aquests comicis culers.

Tot i que l’ajornament de les eleccions blaugrana va anar de la mà del de les catalanes, la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de suspendre el retard dels comicis al Parlament, no alterarà els plans al Camp Nou. El mantenimen­t del confinamen­t municipal no impediria votar al nou president català el 14-F, però sí que la meitat de socis poguessin participar. Els tres candidats, es reuniran aquesta tarda amb Carles Tusquets en una cita en què es farà oficial la nova data, prevista per al 7 de març, però que podria avançar-se al 28-F. «Estem oberts a avançar les eleccions una setmana», va dir Tusquets a Catalunya Ràdio.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain