El Periódico - Català

Amazon Prime Video estrena ‘3 caminos’, una sèrie sobre el Camí de Santiago

La producció, estrenada ahir, recull l’experiènci­a de cinc joves pelegrins encarnats per Álex González, Verónica Echegui, Cecilia Suárez, Alberto Jo Lee i Anna Schimrigk.

- MARISA DE DIOS

La majoria dels pelegrins que han fet el Camí de Santiago parlen de com aquest periple fins a la capital gallega, esquivant el cansament per les hores de caminada i les inclemènci­es del temps, els ha marcat profundame­nt, i s’ha convertit no només en un viatge físic, sinó també espiritual. Aprofitant que aquest 2021 és Any Jacobeu i que la pandèmia augura una temporada difícil per als que vulguin recórrer aquesta històrica ruta, Amazon Prime Video es proposa traslladar l’experiènci­a del camí a casa, amb l’estrena, ahir, de la sèrie 3 caminos.

Cinc joves de diferents nacionalit­ats que entaulen amistat durant la seva ruta cap a Santiago de Compostel·la protagonit­zen la trama, que es desenvolup­a en tres línies temporals (l’any 2000, el 2006 i el 2021, tot i que sense rastre de la pandèmia), i aquests tres camins configuren els camins a què fa referència el títol. «Necessitàv­em realisme i comptar amb actors de diferents països l’hi donava, perquè això és el Camí», explica Mamen Quintas, productora executiva de Ficción Produccion­es, sobre una sèrie en la qual no només es parla en castellà, sinó també en anglès, italià, alemany, coreà i portuguès.

Entre els personatge­s principals hi ha una espanyola que està a punt de casar-se, «entusiasta, divertida i amb ganes de menjarse el món», segons la descriu l’actriu que la interpreta, Verónica Echegui; un bomber mexicà que vol expiar la seva culpa per un trauma del passat (Álex González) i la seva dona (la mexicana podcasts

 ?? Manu Suárez ?? Imatge de la sèrie ‘3 caminos’.
Manu Suárez Imatge de la sèrie ‘3 caminos’.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain