El Periódico - Català

Un Madrid sense Zidane i en crisi visita Vitòria

- ALEJANDRO GARCÍA

El tècnic francès va donar ahir positiu per coronaviru­s

No semblen acabar mai els problemes per al Madrid de la pandèmia, aquest equip que es feia il·lusions després d'aixecar la Lliga del confinamen­t, però a qui se li està fent pesada la temporada ja al gener i sense perspectiv­es de fitxatges.

A més de l'eliminació a la Copa del Rei davant un dels dos superviven­ts de Segona B, que ha tornat a remoure un irascible madridisme que si pogués ocupar les grades del Bernabéu repartiria sentències en forma de xiulets a tort i a dret, el cap visible del projecte, Zinedine Zidane, va donar ahir positiu per Covid-19 i serà baixa per al partit contra l'Alabès, segons va fer oficial el mateix club blanc a la seva web.

Després d'un breu comunicat, en la roda de premsa que habitualme­nt fa el tècnic francès abans de cada partit, el seu segon entrenador va oferir algun detall sobre la situació: «He parlat amb Zidane aquest matí i està perfectame­nt», va dir David Bettoni. «Estarà en contacte amb nosaltres en el partit, no físicament, però amb la seva energia per ajudar», va ampliar després, abans que l'equip aquesta nit l'Alabès.

En la primera oportunita­t per rescabalar-se de l'eliminació copera, que va arribar immediatam­ent visiti després de caure en semifinals de la Supercopa, l'equip no podrà comptar amb una peça central de la seva aposta: Sergio Ramos. El capità blanc

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain