El Periódico - Català

LES PEL·LÍCULES DE TV

-

Diario de un rebelde 22.05 hores. | 8TV

De Scott Kalvert. Amb Leonardo DiCaprio, Lorraine Bracco, Marilyn Sokol, James Madio, Mark Wahlberg. EUA, 1995. Drama, 102 minuts Crònica autobiogrà­fica d’un grup d’adolescent­s, entre els quals es troba l’escriptor Jim Carroll. Ell i els seus amics s’entretenen cometent entremalia­dures que finalment deriven en el consum de drogues.

Jarhead II: tormenta de fuego 22.05 hores. | PARAMOUNT

De Don Michael Paul. Amb Cole Hauser, Josh Kelly, Danielle Savre, Bokeem Woodbine, Ronny Jhutti, Cassie Layton, Jesse Garcia. EUA, 2014. Acció, 103 minuts El cap Chris Merrimette és posat a càrrec d’una unitat que té una missió internacio­nal molt important: han d’ajudar una dona afganesa, coneguda pel seu desafiamen­t als talibans, a escapar del país. Sense tancs ni suport aeri, el Merrimette i el seu equip necessitar­an obrirse pas a través del país.

La llegenda de Tarzan 22.10 hores. | 33

De David Yates. Amb Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, Christoph Waltz. Regne Unit, 2016. Aventures, 110 minuts

Han passat anys des que l’home conegut com a Tarzan va deixar enrere la jungla africana per viure una vida burgesa com a John Clayton III, Lord Greystoke, amb la seva estimada esposa Jane. I ara l’han convidat a tornar al Congo per servir com a emissari comercial del Parlament.

The Mexican 22.30 hores. | FDF

De Gore Verbinski. Amb Brad Pitt, Julia Roberts, James Gandolfini, J.K. Simmons, Bob Balaban, Sherman Augustus, Michael Cerveris, Gene Hackman, Richard Coca. EUA-Mèxic, 2001. Comèdia, 123 minuts Jerry Welbach rep un ultimàtum del seu cap, un mafiós que li encarrega viatjar a Mèxic per recuperar una pistola antiga i valuosa. La xicota també el posa entre l’espasa i la paret quan li exigeix que posi fi a la seva relació amb la màfia.

Año uno 22.30 hores. | NEOX

De Harold Ramis. Amb Jack Black, Michael Cera, Olivia Wilde. EUA, 2009. Comèdia, 97 minuts En plena era prehistòri­ca, el Zed i l’Oh s’encarregue­n de caçar per saciar la gana de la seva tribu. Però, per culpa de la seva ineptitud i la seva mandra, són expulsats del poblat.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain