El Periódico - Català

‘Bon dia, Leo, bon dia’

- Emilio Pérez de Rozas

«Si jo hagués firmat aquest contracte, Leo Messi faria les conferènci­es de premsa en xiulet de La Gomera». Miguel Ángel Ramírez, president de Las Palmas, em va explicar ahir, mentre agraïa que Leo Messi continués al Barça, com havia convençut el popular, ¿díscol?, bé, diguem-li cridaner, festaire Jesé Rodríguez perquè sigui el seu fitxatge bomba de l’hivern. Ramírez no només defensa el contracte que el Barça li va firmar a Messi (¿o va ser Messi qui l’hi va firmar al Barça?), sinó que assegura que una potència mundial com el Barça «mai no té problemes per pagar».

Ramírez sap el que diu; va vendre Pedri González al Barça per cinc milions d’euros i, en tan sols uns mesos, ja ha cobrat 10 milions «per bona part d’aquestes múltiples clàusules, que, si es compleixen totes, i tot pinta que així serà, acabarà significan­t per a Las Palmas un pessic de 30 milions d’euros». És a dir, que Ramírez de tonto no en té ni un pèl. Per això entén que el futbol espanyol li hauria de fer un monument a Messi o al Barça per haver renovat l’argentí i convertir el contracte de TV de la Lliga espanyola «en una mina d’ingressos per als altres clubs espanyols. Això, sens dubte, és perquè el Barça manté Messi a la nostra Lliga».

El que no sap Ramírez, o li importa poc explicar-ho, és que Messi no parla català (en públic) i tampoc no aprendria el xiulet de La Gomera. Ara hem sabut que el Barça podria denunciar Leo per incomplime­nt de contracte. I més, perquè el document dels 30 folis també prohibeix al futbolista parlar malament de la directiva i Messi s’ha cansat de fer-ho.

És clar que Messi sospita que el contracte l’ha filtrat el Barça i al club estan dolguts perquè, donada la història i els múltiples problemes que Leo ha tingut al llarg d’aquests anys (inclòs el seu plet amb Hisenda o el burofax), el primer que hauria de fer l’argentí és comprovar que no hagi sigut un advocat acomiadat, un assessor ofès o algú amb qui el pare de Messi es va enfadar un dia el que ha anat amb el conte a El Mundo.

Que tot pot ser, diuen a can Barça, farts que tota la merda es dipositi a les seves oficines.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain