El Periódico - Català

John Travolta i la seva filla Ella, parella de ball en la Superbowl

L’actor, de 66 anys, protagonis­ta de films com ‘Grease’ i ‘Febre del dissabte nit’, irromprà juntament amb la seva filla, de 20 anys, en un anunci en el descans de la final de futbol americà.

- LAURA ESTIRADO

El 12 de juliol de l’any passat la vida li tornava a clavar un dur revés a John Travolta. Després d’afrontar la desaparici­ó del seu primogènit, Jett, que va morir el 2009, als 16 anys, víctima de la malaltia rara de Kawasaki, la seva dona, l’actriu Kelly Preston, moria després de dos llargs anys de dura batalla contra un càncer de mama. El cop va ser tal que just després l’actor i ballarí va anunciar que es retirava de la vida pública i se centraria en els seus fills: Ella i el petit Benjamin.

Ara sembla que Travolta torna a somriure, i ho fa al costat de la nineta dels seus ulls, Ella Travolta Preston, que el pròxim 3 d’abril complirà 21 anys. Pare i filla s’han convertit en les estrelles d’un dels anuncis que s’emetran aquest diumenge, 7 de febrer, en el descans de la Superbowl, l’esdevenime­nt esportiu més seguit a tot el món, que se celebrarà al Raymond James Stadium, a Tampa (Florida), i en el qual actuaran artistes de la talla de The Weeknd. Rosalía, que també s’ha dit durant diverses setmanes que actuaria en la gran cita del futbol americà, sembla que la seva participac­ió està descartada, llevat de sorpresa majúscula d’última hora.

Ella ha sigut un dels suports de l’artista després de la mort de la seva dona el 2020 La noia va patir ‘bullying’ durant l’etapa escolar a causa de la seva estatura i pes

Moment culminant

L’actor, de 66 anys, torna a moure els malucs com Danny Zuko 43 anys després de l’estrena de Grease, la pel·lícula que va reblar la seva fama mundial després de l’èxit de Febre del dissabte nit. Però en lloc d’Olivia Newton John a Travolta l’acompanya ara Ella, que s’ha convertit en una espigada jove de gairebé 1,80 d’estatura. Tots dos són algunes de les cares famoses que apareixen en l’anunci de la firma de jardineria Scotts & Miracle-Gro, en el qual també apareixen els actors Leslie David Baker i Carl Weathers i la presentado­ra Martha Stewart.

Si a la cinta del 1978 sonava la cançó Born to Hand Jive, del grup Sha na na, ara, en aquest anunci de jardineria, els Travolta es mouen al compàs del hit de TikTok Sunday Best, dels texans Surfaces. (Potser heu vist Charli D’Amelio i els seus milions de fans ballar amb la cançó).

Sens dubte, aquest serà un dels moments més esperats de la Superbowl. Alguns, fins i tot, ja fantasiege­n amb la possibilit­at de veure els Travolta pujar a l’escenari i marcar-se junts la famosa coreografi­a. Seria el senyal que l’actor de Pulp Fiction, Phenomenon o Michael hauria superat el dol per la mort de la seva dona.

Durant tots aquests mesos, Ella ha sigut un dels seus grans suports, com es pot apreciar en el seu perfil d’Instagram, on comparteix fotos al costat del seu pare, així com altres records i sentits homenatges cap a la seva mare i germà gran mort.

Des de molt petita, Ella va sentir la crida de la interpreta­ció, ja que la portava a les venes, i amb tan sols 9 anys, el 2009, va debutar en el cine amb la pel·lícula Dos canguros muy maduros, una comèdia infantil de Disney en la qual comparteix planter amb els seus progenitor­s.

Va patir ‘ciberbully­ing’

El 2019 també va tenir un paper menor a la pel·lícula The Poison Rose, protagonit­zada pel seu pare i Morgan Freeman. La seva desimboltu­ra, a més, ha fet que participés en diversos episodis de programes d’humor, com Entertainm­ent Tonight o Made in Hollywood.

Ser filla de famosos pot ser una benedicció però també pot transforma­r-se en tot un malson. Ella va haver de pagar car portar els seus cognoms; va estar al punt de mira des de ben petita. Fa uns anys va explicar que estava «avorrida de ser famosa» i que, durant la seva etapa escolar, va patir un episodi de ciberbully­ing a propòsit del seu aspecte físic i el seu pes. Armada de valor i coratge, el 2014 va exhortar contundent­ment als seus detractors a Twitter: «La gent em diu que estic grassa. Bé, estic orgullosa del meu pes, si no t’agrada, veste’n a la merda».

Aquest diumenge no serà la primera vegada que Ella comparteix pista de ball amb el seu pare. Ja fa uns mesos, pare i filla ballaven junts en un vídeo que l’actor va pujar a Instagram. Era en memòria de la seva dona, que adorava deixarse portar pels peus de Travolta.

n

 ?? Instagram Ella ?? John Travolta i la seva filla, Ella, assajant al jardí de casa seva el ball de la Superbowl.
Instagram Ella John Travolta i la seva filla, Ella, assajant al jardí de casa seva el ball de la Superbowl.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain