El Periódico - Català

Zidane esclata

El tècnic francès, ja recuperat de la Covid, es reivindica enrabiat

- ALEJANDRO GARCÍA

Lluny de la seva habitual afabilitat entre discursos sense contingut, la tornada de Zidane a una prèvia després d'haver estat malalt de coronaviru­s va presentar un francès agre, irritat amb el tracte rebut, enfadat: «Es parla de moltes coses, de canvis d'entrenador... Però nosaltres lluitarem i mereixem una mica de respecte. Si la gent el que vol és que jo ho deixi, això no ho faré. Digueume a la cara que voleu que em canviïn, no només per darrere», va esclatar.

Era un atac alimentat per la seva situació al club: sense fitxatges en més d'un any, sense que se solucioni la renovació de Ramos (en la qual s'ha posicionat públicamen­t a favor de prolongar la vinculació), amb uns joves de qui no treu rendiment i, sobretot, sempre al disparador. Zidane sempre està al punt de mira després de cada mal resultat dels blancs, cada vegada més freqüents, mentre se n'exonera el president Florentino Pérez i la seva gestió.

«Aquesta plantilla va guanyar la Lliga l'any passat i aquests jugadors mereixen respecte», va reivindica­r Zidane entre preguntes recurrents sobre la gestió del cas Odegaard o les contínues aturades per les lesions que estan condiciona­nt el rendiment de Hazard: «¿Creus que ell no vol estar bé?», va respondre una vegada.

CANVIS PER AL FUTUR Abans, conscient que la situació no és pròspera, Zidane va confessar: «És veritat que l'any vinent s'han de canviar coses», va dir amb la naturalita­t de qui ho té assumit, o de qui no sap com aguanta l'empenta, però segueix endavant. «Deixeu lluitar els que van guanyar la Lliga l'any passat», va insistir el tècnic en aquesta idea. L'esclat va ser a la prèvia del partit del Madrid a Osca, enmig d'una plaga de baixes, amb una llista de 17 convocats i dos del planter.

Zinedine Zidane

ENTRENADOR DEL MADRID «No ho deixaré; ens mereixem respecte. Digueu-me a la cara que voleu que em canviïn»

 ?? REIAL MADRID ?? Zidane (dreta) dirigeix un entrenamen­t del Madrid a la ciutat esportiva de Valdebebas.
REIAL MADRID Zidane (dreta) dirigeix un entrenamen­t del Madrid a la ciutat esportiva de Valdebebas.
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain