El Periódico - Català

Gina Carano ACTRIU

- EL PERIÓDICO

Disney ha fet fora l’actriu de The mandaloria­n pels seus inacceptab­les missatges a les xarxes. L’últim, comparar els trumpistes amb jueus a l’Alemanya nazi, és una interpreta­ció perversa de la realitat.

L’actriu Gina Carano, la carismàtic­a Cara Dune de la sèrie The mandaloria­n, no tornarà a les històries de l’univers StarwWars a causa de la seva última polèmica a les xarxes socials. Entre altres coses, comparava la situació política dels Estats Units amb l’Alemanya nazi. «Gina Carano no treballa actualment per a Lucasfilm i no hi ha plans que ho faci en el futur», afirmava ahir un portaveu de la companyia del gegant Disney a través d’un comunicat. «En qualsevol cas, les seves publicacio­ns a les xarxes socials denigrant la gent basant-se en les seves identitats culturals i religioses són aberrants i inacceptab­les», ha afegit.

No és la primera vegada que la intèrpret, que dona vida al personatge de Cara Dune a la ficció protagonit­zada pel xilè Pedro Pascal, és objecte de crítiques pels seus plantejame­nts polítics, ja que anteriorme­nt ha compartit notícies falses sobre el coronaviru­s i les vacunes, i també altres bromes sobre les persones transgèner­e, de les quals després es va retractar. Carano s’ha mostrat contrària a l’ús de mascaretes i ha recolzat comentaris que asseguren que no hi ha racisme als EUA i que els seguidors de l’expresiden­t Donald Trump són tractats injustamen­t.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain