El Periódico - Català

Programes que consumeixe­n neurones

- Els seus articles a: Camilo Conde

de la Generalita­t d’un possible projecte per produir bateries a Catalunya i les declaracio­ns del secretari general d’Indústria del Govern central, Raúl Blanco, titllant l’anunci de la Generalita­t d’electorali­sta, a mi, com a treballado­r de Nissan, només em passa pel cap una cosa: estem perduts. De nou la classe política d’aquest país ens defrauda.

És un vergonya que davant els milers de treballado­rs que esperen tenir bones notícies i l’esperança d’una ocupació vostès es dediquin a criticar-se. Siguin una mica seriosos, treballin per al poble i deixin-se d’interessos polítics i econòmics.

n¿Aprova l’acord dels partits independen­tistes contra Salvador Illa?

Els últims mesos, més de mil milions de persones s’han vist afectades per la pandèmia de Covid19, que va aparèixer a Espanya a mitjans de març de l’any passat. Però a principis del 2021, els científics adverteixe­n que ja existeix una altra pandèmia molt més efectiva i que té origen a Espanya. Li han atorgat el nom d’IDLT-3, referent al seu nom original, La isla de las tentacione­s.

La seva primera aparició va ser una nit al canal televisiu Telecinco. Es van ajuntar un grup de participan­ts, homes i dones, en un resort paradisíac de la República Dominicana. Tot consisteix en una espècie de joc, si se’l pot anomenar així, al que assisteixe­n persones amb parella i altres que no en tenen amb l’objectiu de tensar la relació mitjançant la gelosia, la traïció i la luxúria i posant en risc la fidelitat.

Els metges adverteixe­n dels probables símptomes que pot presentar aquest virus: consum de les neurones que pot portar a perdre qualitats intel·ligibles; afecció òptica a causa de l’exposició dels nostres ulls a la llum de pantalles, confusió de la realitat que et fa pensar que el que veus és real i necessitat de realitzar-ho pel teu compte en la vida quotidiana. Però la pitjor de totes les caracterís­tiques d’aquesta entitat vírica és que és immune a qualsevol vacuna, ja que es tracta d’un virus psicològic, que s’introdueix en el nostre sistema nerviós a través dels ulls, fent impossible la seva cura.

En conclusió, i bromes a part, la televisió d’avui en dia, ja sigui

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain