El Periódico - Català

Horòscop

- LAURA GIRALT

Àries. 21 de març al 20 d’abril En aquests moments, t’interessa pensar en la teva feina i veure com podries reactivar-la. Seria ideal fer un reciclatge o algun estudi que ampliés els teus coneixemen­ts.

Taure. 21 d’abril al 20 de maig Et sentiràs tranquil i animat perquè veuràs que pots comptar amb les teves amistats per al que sigui. Avui, la teva ment estarà molt activa, amb noves idees, interessos i projectes.

Gèminis. 21 de maig al 21 de juny El millor del dia serà la teva gran imaginació, creativita­t i intuïció, que t’ajudaran a acostar-te als teus objectius al terreny profession­al. Cridaràs positivame­nt l’atenció.

Cranc. 22 de juny al 22 de juliol Veuràs amb claredat quin camí prendre per resoldre els assumptes més complexos que has d’enfrontar ara en la teva vida. Contactar amb els teus amics serà com una teràpia per a tu. Leo. 23 de juliol al 22 d’agost Analitzarà­s situacions del teu passat d’una manera nova que t’alliberarà de sentiments negatius. Et veuràs amb forces d’iniciar una nova dieta o un programa d’exercicis.

Verge. 23 d’agost al 21 de setembre Tindràs molta facilitat per comunicar les teves idees i convèncer i motivar els altres. És el dia ideal per dialogar, arribar a acords i resoldre aquests assumptes que us separen.

Balança. 22 de setembre al 22 d’octubre En el pla laboral, confia en la teva gran intuïció per prendre decisions. Posaràs un toc d’originalit­at i d’imaginació en les tasques que realitzis, i faràs molt bons canvis.

Escorpí. 23 d’octubre al 21 de novembre Si tens parella, avui tocarà parlar de plans que teniu pendents de concretar. Si no la tens, et podries emportar una grata sorpresa i trobar algú que t’agradi.

Sagitari. 22 de novembre al 20 de desembre

A casa teva, adoptar una actitud amigable serà el millor perquè regni la pau. Si estàs treballant en equip, mostraràs molta creativita­t, lideratge i una gran iniciativa.

Capricorn. 21 de desembre al 19 de gener Reavaluarà­s les teves idees fins a estar-ne més segur. Per això, si obres la teva ment i elimines els prejudicis, podràs prendre determinad­es decisions que se’t feien difícils. Aquari. 20 de gener al 18 de febrer La teva gran intel·ligència et portarà a veure quins canvis cal fer per augmentar la productivi­tat del teu negoci o millorar en l’execució de la teva feina. El que facis et donarà resultats.

Peixos. 19 de febrer al 20 de març Ajudaràs gent del teu entorn que ho necessita i et sentiràs bé amb tu mateix. Gastaràs impulsivam­ent però no faràs cap barbaritat. Pots trobar coses originals.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain