El Periódico - Català

Els nous rostres bells

- Albert Espinosa

Article 726. A poc a poc es van complint aniversari­s de l’arribada de la Covid a llocs del món. Realment això ens fa veure que la pandèmia conviu amb nosaltres més temps del que esperàvem, però jo tinc una amiga que té 80 anys i que sempre li veu la petita part positiva.

Ella em diu que també hi ha la part positiva de les petites coses. Ella mai ha dormit millor a les nits, perquè diu que aquesta falta de soroll amb el temps la trobarem a faltar. També em comenta que el seu veí de dalt viatjava molt i sempre escoltava les rodes de la seva maleta, ara ni rastre. I sobretot em parla... Bé, val més que us ho expliqui després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc. A partes iguales. Bellíssima cançó de Dani Flaco. Té una poesia tremenda que t’acaricia l’ànima. Per escoltar-la en bucle tota una tarda i sentir que sempre hi ha un equilibri en una relació de parella.

Segon lloc. Anatomía de un dandy, escrita per Óscar García Blesa i Álvaro Giménez Sarmiento (Filmin). Un documental imprescind­ible sobre la vida d’Umbral i com el seu dolor i la seva recerca de la felicitat el van portar al seu lloc al món

Primera posició. El suplent (TV-3). Formidable programa on brillen els alumnes, el professor titular i el suplent. El capítol de Juan Carlos Unzué va ser formidable i una lliçó sobre com lluitar contra qualsevol

Persones amb rostres que no cridaven l’atenció a primera vista, perquè potser el seu nas o la seva boca eren diferents, al portar mascareta acaparen mirades

adversitat. El ritme i l’energia que imprimeixe­n els mateixos estudiants són ingredient­s perfectes per a aquest formidable programa.

I la meva amiga em diu també que la pandèmia ha portat els rostres bells de mascareta. Persones que potser els seus rostres no cridaven l’atenció a primera vista, perquè potser el seu nas o la seva boca eren diferents, però que portar-la els ha fet bonics i acaparen mirades pel carrer.

Sempre m’ha agradat la gent que dins del dolor i la dificultat que vivim troba petits motors per continuar funcionant. És cert que els bells de mascareta han d’estar vivint el seu moment daurat. ¡Feliç diumenge!

n

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain