El Periódico - Català

Barcelona guanya un

-

manifesta la seva sincera admiració per Carles Puyol. «Va ser un exemple dins i fora del terreny de joc i l’únic futbolista que va renunciar als seus dos últims anys de contracte». En fi, que la banca perd un crac però la societat catalana guanya un actiu. I més ara que torna a estar al màxim després de superar el coronaviru­s. El mateix que també va patir el seu encara president, Josep Oliu.

Iniciativa #JoEmCorono

Surto del Sabadell pensant en el món que ens ve, els bitcoins, la intel·ligència artificial, el big data... Doncs això, que pagaré el pàrquing del carrer de Balmes situat davant el banc i m’alerten que només es pot pagar en metàl·lic. No s’admeten targetes. ¿Insídia o retard?

Em truca la periodista Laura Duran, que només col·labora i treballa en bones causes i em recorda que aviat farà un any del confinamen­t total. Un any complicat i un any que ja va sorgir la iniciativa solidària #JoEmCorono que van crear els actors Natalia Sánchez i Marc Clotet, i que ha recaptat més de dos milions i mig d’euros destinats íntegramen­t a lluitar contra la Covid-19.

Vídeos divulgador­s

En fi, que la Laura m’explica que per seguir dreta la iniciativa i amb motiu del primer aniversari han preparat una sèrie de vídeos online de converses entre personalit­ats i influencer­s per informar la ciutadania sobre els progressos de la investigac­ió. ¿I saben qui participa en el primer? Doncs Carles Puyol i la seva parella, Vanesa Lorenzo. Ells dos, al costat del doctor Bonventura Clotet, que respon als seus dubtes en una xerrada molt cordial. En fi, que aquest dimecres estarem atents a aquesta primera entrega a la web de

#JoEmCorono.

n

 ?? EL PERIÓDICO ??
EL PERIÓDICO

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain